Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router-Digi. Valakit segítsen...

Router-Digi. Valakit segítsen kérem. Ezt hogy?

Figyelt kérdés

Valaki segitsen aki ért hozzá.

Tegnap be lett kötve a digi net. Nagy gépen van net,de hogy állítsam be hogy lap topon is legyen vezetékes? Bevan dugva Helyi hálozati kapcsolat van is.. DE net nincs,tudtommal még egy ikon kellene neki ami a digi lenne..Legalábbis nagy gépen igy van.D-link 524 router.

Már olvastam ezt azt,halottam is.álittotam is de tovább hogy van vajon.

[link]

Lap topon meg nem enged be jelentkezni digire érvénytelen felhasználo név és jelszo.

[link]

Nem értek hozzá..nem tudom hogy lehetne.Aki tudja kérem irja le részletesen akár itt,akár levélbe vagy vmi..

Köszönöm ha valaki leirja!

2010. márc. 9. 20:52
 1/4 czibles ***** válasza:

csak a routeren kell a digis felhasználói nevedet és jelszavadat beállítani.

a 2 gépről töröld a kapcsolatokat (kivéve ha így van beállítva).

amikor állítod be a win7(?)-nél a kapcsolatot. ott ha jól emlékszem van valami hasonló, hogy átjáron keresztül csatlakozol a netre. azt válaszd és utána már működnie kéne.

2010. márc. 9. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem valami mac-clont kellett csinálnom (a mac címet klónozni), hogy mind a két gépen legyen net.
2010. márc. 10. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondák, be kell diktálni a másik gép MAC-címét is. Egyelőre még nincs routerünk, szóval most szóljatok, mire készüljek. :D
2011. márc. 17. 17:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia

Másik routert kellett vennünk,amivel már jó lett aztán :)

2011. márc. 18. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!