Felugró ablakok eltávolítása, de hogyan is?
Sziasztok!
A lenti képen látszódó hirdetés állandó jelleggel jelen van a böngészés során. Letöröltem a Chrome-ot újra raktam de nem javult a helyzet. Leszedtem a FireFox-ot hátha de oda is átterjedt... Avastot használok de nem talál semmit... Hogyan tudom eltüntetni?? Lassúvá teszi a böngészést átirányít másodpercenként más oldalakra.
Előre is köszönöm a segítséget!
A hirdetések sarkában az áll,hogy: Wander Burst Ads
Három vonal alatt (jobb felső sarokban): ezt megnyitod, Beállítások, alul Speciális beállítások, megnyitod ezt is, Adatvédelem, Tartalombeállítások. Előreugró ablakok: ezt tilsd le.
Használd a reklámblokkolót.
Három vonal alatt, Bővítmények letöltése, itt a webáruházból töltsd le az Adblock Plus-t és hozzá a magyar, német, orosz, román külső szűrőt. Nem lesz több reklámod, zavaró egyáltalán nem.
Köszönöm a segítséget!
Megcsináltam lépésről lépésre. Sajnos továbbra is fent áll a probléma. Minden 2.klikk átrak valami más honlapra...
Ezt futtasd le, lehet, hogy vírus:
Töltsd le a Ccleanert (takarító program) és futtasd le naponta. A Free-t töltsd le.
Megtettem mindent de sajnos megmaradt a probléma.Lehet,hogy marad az újratelepítés.... :D
Ment a Zöld mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!