Az új Google Chrome nekem sok bosszúságot jelent! Két oldalnál többet nem visel el, ha egy oldalt lassan figyelmesen olvasok, figyelmeztet, hogy bontani fog. Három napja dühöngök. Valamit rosszul csinálok?
Köszönöm a tanácsot, már visszatértem a jó öreg IE7-hez. Adj tanácsot kérlek, letöröljem a Google Chrome-t, vagy várjak, míg továbbfejlesztik.
A másik válaszírónak: mi az a kurucinfo?
A Chrome még csak béta (tehát tesztverzió, nem kész állapotú) tehát vannak benne hibák. Nekem a Javascriptekkel és az RSS-feedekkel gyűlt meg a bajom, mikor szoftvertesztet készítettem a múlt héten.
Szerintem nyugodtan törölheted és térj vissza a Firefoxhoz. Később újra letöltheted a Chrome-ot, ha végre készen lesz.
A kuruc.info egy nagyon jó weboldal, ami tényleg a valóságot tárja fel, és azt, amit a magyar **** média nem akar, nem mer, vagy nem így tálal...
A másik válaszírónak: mi az a kurucinfo?
Kattints a linkre, ott van egy cikk a chrome.ról!
Vagy az nehéz lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!