Hogyan tüntessem el ezeket?
Egy nyomorult fájlt töltök le vagy zenét és újra meg újra visszajönnek ezek a hülye programok, pedig van vírus irtóm is, a Ccleaner nem segít a vezérlőpoltos se. Olvasgattam itt is meg neten is, mindenhol csak ilyen pc átvizsgálós programokat találok amikkel csak pénzért tudom eltüntetni, vagy az hogy még a programmal sem. Már kétszer húztam újra a gépemet de még így is jönnek:
Böngészőmbe: a mystartsearch, a websearch, search safefinder, bővítményeimben nincs benne, a keresőmotorokat meg kezdőlapot hiába változtatok vissza rakja magát.
Gépre mint progi: MyPC Backup, Web protector, Security Utility, Internet Speed Checker, Cinema P. A többit már nagy nehezen töröltem de már a tököm tele van ezekkel.
Jöttek a Windows 7 Ultimate-emre a Windows 7 Home Premiumra és most meg a Windows 10re is.
Avast vírus irtóm van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!