Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy az Ebay biztonságos?
#2!
Látszik, hogy még életedben nem vásároltál onnan! Nem értem miért kell okoskodni, ha hülyeséget írsz. Az Ebay 100%-ban biztonságos! PayPal fiókkal kell használni a kártyát, és ha nem érkezik meg, vagy nem olyan a cucc amit rendeltél, azonnal visszakérheted a pénzt az eladótól! Nekem volt már kb. 50 vásárlásom, eddig mindent megkaptam, 1x volt, hogy 1 hónapon belül nem érkezett meg a cucc, de az eladó a teljes vételárat visszaküldte! 2 hónap után mégis megérkezett, szóval ezzel sem volt gond! Attól kell vásárolni, akinek sok pozitív visszajelzése van.
Azért kell lepontozni a #4-est, mert igazat írt? Gratulálok a tettesnek.
Én már hét éve mindent az eBayről rendelek, összesen két alkalommal próbáltak megvezetni, végül az sem sikerült. Bolond lennék a világ legmagasabb adójával sújtott országában venni bármit is. Ez így is marad, amíg a k*rmány rá nem jön, hogy létezik internetes vásárlás is, és nem vágnak rá 300%-os különadót.
Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy PayPal-t sem akarnak csinálni, mert szerintük az sem biztonságos...
Utolsó! Ez hülyeség. A tavalyi iskolatáskám tönkrement, muszáj vennünk egyet.. Ha ezt nem vesszük meg, akkor veszünk másikat, csak én még máshol nem láttam olyan táskát, ami tetszene...
Ahhoz látni kellene, hogy konkrètan mit nèztèl ki ès főleg honnan, mert az ebayen is vannak euròpai cuccok, amik itt vannak 1-2 hèt alatt (de most neked már ez is necces lehet) vagy àzsiaiak, amik àtlag 3-6 hèt alatt vannak itt. De az is lehet, hogy fel lehet adatni futárral, akkor viszont - èrtèktől függően - 1-2 hèt alatt ez is itt lehet.
Ha gondolod küldd át a linket ès rànèzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!