Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy értessem meg a szüleimmel...

Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy az Ebay biztonságos?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy iskolatáskát rendelni Ebay-ről, ami nagyon tetszik, de nekem nincs bankkártyám, szóval a szüleim segítsége kellene hozzá. De hiába mondok bármit, ők csak azt hajtogatják, hogy ez nem biztonságos, és azt se hagyják, hogy elmagyarázzam, hogy hogy kell rendelni. Mit csináljak, hogy megértsék, hogy az Ebay biztonságos?

2015. aug. 15. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogod meggyőzni őket. Nyiss valahogy saját számlát(persze ha kiskorú vagy csak szülővel lehet), vagy egy ismerőst kérj meg rá, hogy odaadod neki a pénzt, és rendelje meg neked az ebayről.
2015. aug. 15. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Valóban nem biztonságos a világ másik végéről, egy idegen külfölditől rendelni. Ha a kártyaadatokat nem is tudja ellopni, ha megszívat, és nem küldi el a cuccot, nem tudsz ellene jogi lépéseket se tenni. Valószínűtlen, hogy ne találnál egy normális táskát egy helyi üzletben, ne legyél ennyire elkényeztetett.
2015. aug. 15. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Válassz Paypal-es fizetési lehetőséget. Ha mégsem érkezik meg a cucc onnan még mindig egyszerűbb visszaszerezni a pénzt.
2015. aug. 16. 07:22
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

#2!

Látszik, hogy még életedben nem vásároltál onnan! Nem értem miért kell okoskodni, ha hülyeséget írsz. Az Ebay 100%-ban biztonságos! PayPal fiókkal kell használni a kártyát, és ha nem érkezik meg, vagy nem olyan a cucc amit rendeltél, azonnal visszakérheted a pénzt az eladótól! Nekem volt már kb. 50 vásárlásom, eddig mindent megkaptam, 1x volt, hogy 1 hónapon belül nem érkezett meg a cucc, de az eladó a teljes vételárat visszaküldte! 2 hónap után mégis megérkezett, szóval ezzel sem volt gond! Attól kell vásárolni, akinek sok pozitív visszajelzése van.

2015. aug. 16. 08:09
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Azért kell lepontozni a #4-est, mert igazat írt? Gratulálok a tettesnek.

Én már hét éve mindent az eBayről rendelek, összesen két alkalommal próbáltak megvezetni, végül az sem sikerült. Bolond lennék a világ legmagasabb adójával sújtott országában venni bármit is. Ez így is marad, amíg a k*rmány rá nem jön, hogy létezik internetes vásárlás is, és nem vágnak rá 300%-os különadót.

2015. aug. 16. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
valoszinu hogy nem a biztonsaggal van bajuk, csak nem akarnak penzt kolteni egy taskara.
2015. aug. 16. 09:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy PayPal-t sem akarnak csinálni, mert szerintük az sem biztonságos...

Utolsó! Ez hülyeség. A tavalyi iskolatáskám tönkrement, muszáj vennünk egyet.. Ha ezt nem vesszük meg, akkor veszünk másikat, csak én még máshol nem láttam olyan táskát, ami tetszene...

2015. aug. 16. 10:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként mennyi idő alatt szoktak megérkezni a dolgok? Mert ha iskolakezdésre nem érkezik meg, akkor inkább veszek másik táskát, mert nem tudom miben vinni a tankönyveimet. És csak akkor lehet visszaküldeni, ha rossz, vagy akkor is, ha mondjuk nem férnek bele a tankönyveim, stb? És ilyenkor a pénzt visszakapjuk?
2015. aug. 16. 10:28
 9/9 blin válasza:

Ahhoz látni kellene, hogy konkrètan mit nèztèl ki ès főleg honnan, mert az ebayen is vannak euròpai cuccok, amik itt vannak 1-2 hèt alatt (de most neked már ez is necces lehet) vagy àzsiaiak, amik àtlag 3-6 hèt alatt vannak itt. De az is lehet, hogy fel lehet adatni futárral, akkor viszont - èrtèktől függően - 1-2 hèt alatt ez is itt lehet.

Ha gondolod küldd át a linket ès rànèzek.

2015. aug. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!