Miért nem engedi?
Figyelt kérdés
Regisztrálni akarok ide -> [link]
De nem engedi állandóan ezt hozza ki nekem ,hogy "Your answer to the challenge question was not valid." ez mit jelent esetleg rosszúl válaszoltam valahova ? Meg még annyit szeretnék, hogy valaki tudja, hogy ide mit kellene írni, mert szerintem e miatt nem engedd regisztrálni. Már mindent válszt kipróbáltam, de nem engedi.
Kérlek segítsetek!
2015. aug. 14. 16:53
1/3 anonim válasza:
Igen, rosszul válaszoltál a kérdésre. Mivel ez egy nyitott végű kérdés, képtelenség, hogy "minden választ kipróbáltál", mert nem megszámlálható a lehetséges válaszok száma.
2/3 anonim válasza:
Egy kérdés van meg egy captcha. Legalábbis ennyit látok.
"Officer Frank Tenpenny is a character in which Grand Theft Auto game?", amire a válasz "Grand Theft Auto: San Andreas".
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. aug. 14. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!