Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Fentvoltam egy TS3 szerveren,...

Fentvoltam egy TS3 szerveren, és ddosoltak? (LENT)

Figyelt kérdés

tehát ma délután fent voltam egy ts3 szerveren, egy szobában ahol voltak ketten, akiket nem ismerek. a lényeg hogy az egyik mondja, hogy ki kéne ddosolni engem, mondom lol erre mondja a másik hogy nézem az ipjét "ip lokátorral" ennél a pontnál azt hittem csak hülyéskednek, de kb 5másodpercel később mondja a csávó, hogy már 600as a pingje, mindjárt kifagy és ezt már szaggatva hallottam, ts3 befagyott és csak modem resi oldotta meg. Kérdés, hogy ezt mégis hogy? Kicsit hülyén hangzik ez az "ip lokátor", de mégis igaz ezek szerint.. Valaki aki ért a témához leírná hogy ezt mégis hogy? És nem, nem akarom használni "bosszúból" v. ilyesmi csak nagyon érdekelne.

Előre is köszi a válaszokat.

2015. aug. 13. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Valszeg adminok voltak és látták milyen ip-vel csatiztál
2015. aug. 13. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:

jah, hogy az adminok látják milyen ipvel csatlakozok, értem. Neten ddos programról annyit olyat találtam, hogy van valami LOIC nevű, és ebbe elég be írni az ip címem, megnyomni valami start gombot és kész? ijesztő.

Ment a zöld.

2015. aug. 13. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:

a loiccal lehet ddosolni

én egy kisebb minecraft szerót belassítottam

2015. aug. 14. 08:22
 4/6 A kérdező kommentje:
szóval az ipt onnan tudták mert adminok voltak, a ddos meg a loiccal. lol
2015. aug. 14. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:

hát igen

sajnos van ilyen

2015. aug. 14. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
glasswire-val tudod nézni melyik .exe hova és menyi adatott küld ki és egy botnettel simán kilőnek úgy hogy az ő ip jük nem maradt sehol mert nem sajátgéppel támadnak. loiccal nem érdemes ddosolni mert gyenge mert csak te géped támad egy botnetnél meg az a lényeg hogy te géped nem támad csak a fertözött gépek amiknek a száma pár darabtól csillagos ég is lehet.
2015. okt. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!