Lehetséges, hogy a T-Home itt is fejleszti az internetet?
Ebből kiindulva: [link]
Azon gondolkoztam, hogy a környező falukba is fejlesztik (Lovászi, Tornyiszentmiklós, Szécsisziget, Dobri, Csörnyeföld, Muraszemenye, Kerkaszentkirály), vagy csak Letenyén?
Lispeszentadorján és Szentliszló is szerepel a listán.
Némely helyen már csöveket raktak le, hoztak, és betonoztak, elvilegesélyesek vagyunk, hogy mi is használni fogjuk ezeket a szolgáltatásokat?
Tudom, eléggé olyan helyen vagyunk, ahol nem igazán járnak az emberek, talán Google Maps-en megtalálhatóak ezek a helyszínek.
Előre is köszönöm a választ.
Ha betonoznak és csöveket raknak le, az azt jelenti, hogy készülnek az optikai hálózathoz a védőcsövek és szerelő aknák, ott várhatóan 1-2 hónapon belül megindul a szolgáltatások bekötése. Az, hogy hol fejleszt, sok tényezőtől függ.
Mekkora a konkurencia, mekkora a fizetőképesség, mekkora az igény, mennyire drága kiépíteni a hálózatot.
Földben kell menni vagy lehet léges is. A léges sokkal olcsóbb és szerelni is egyszerűbb.
Körülbelül egy hónapja találhatóak meg ezek a csövek a településeken.
Elvileg 2015 végéig fejleszti a Telekom a leírt helyeken a szolgáltatásokat.
Sajnos azt hiszem 2-3 internetszolgáltató van a környéken (Telekom, Digi, ZNET), bár a Digi és a Telekom nem mindenhol elérhető.
Gondoltam érdeklődök itt, hogy várható-e valami javulás.
Ahol most vagyok, ott csak ZNET van. DIGI és Telekom nincs, internetként, csak tévéként. Telekom lesz (,ha lesz), ha itt is fejlesztik majd a hálózatot, internetet, tévét.
Szerintem a Telekomnál sem lesz jobb, mint a legalsóbb, "leglassabb" internet, de az is megfelel, azt néztem.
Majd kiderül, bár már jó ideje nem volt semmi munka az eddigi csöveken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!