Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube videózás! Segítéget...

Youtube videózás! Segítéget kérek és véleményt!?

Figyelt kérdés
na szeretnék elkezdeni videózni(gameplay) de ugy szeretnék hogy nem facecamezek csak mikrofon lenne!szerintetek néznének?van a bandicam nevü progi és azt hogy kell beállítani hogy csak a játékot hangját vegye az enyémet ne?(csak érdekel)és azt hogy kell hogy hallható legyen a játék a hangommellett?és egy jó videóvágót ha lehet!(magyart ha lehet)egy jó név is kéne!normális válaszokat légyszíves!tudom amatőr vagyok!

2015. aug. 11. 22:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
oké
2015. aug. 11. 23:30
 12/14 kszk2 ***** válasza:

Tehát:

1.) Névválasztás.

- Találj ki valamit ami felkelti a néző figyelmét, és legyen egyedi (Sose copizz másokat)

2.) Intro/Outro

- A hosszú intót/outrót a legtöbb ember lusta végignézni, tehát jobb egy rövidebbet/egyszerűbbet csinálni

- Itt egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=zW5hJ58BI5o&feature=youtu.be&a

- Kb 5 másodperces az intro. (700 000 feliratkozója van a csávónak)

- A hosszú intró azért se jó mert ha mondjuk egy lejátszási listát néz a felhasználó, akkor egy videó végén meg kell néznie az outtrot a reklámot amit berak a joutube + az introt. ha mondjuk rövidek a videóid akkor lehet hogy egy idő után megunja és bezárja.

- Ha valaki (Aki nem ismeri a csatornádat) el kezdi nézni egy videódat, lehet hogy megunja az intro-t és belepörget a videóba.

- Legyen valami jó bevezető dumád. Minden videósnak van, találj ki egyet.

3.) Nyelv/Stílus

- Érdemes elgondolkodni azon hogy angolul videózol (Csak mert 2000-szer többen vannak mint a magyarok ;))

- Ha nem tudsz angolul akkor nem mondtam semmit :)

- Kerüld a csúnya szavakat, a káromkodást senki nem szereti hallgatni a videókban.

4.) Felszerelés

I)Hardware

- Megfelelően futnak a gépeden a játékok?

- Fel tudod őket venni?

- Ne felejtsd el, hogy az FPS fele lesz ha elkezdesz felvenni

- Ha nagyon komolyan gondolod ezt a dolgot vegyél egy AverMedia Live Gamer HD-t

- Beépített laptop mikrofonnal videóznál? FELEJTSD EL! Minimum egy fülhallgatóba integrált mikrofon kell (Később vehetsz egy komolyabb jeti/razer mikrofont)

II)Software

- Találd meg a megfelelő software-t

- Én OBS-t ajánlom, de ezt döntsd el te.

- Több program: Fraps, Action!, DXtroy, XSplit, Stb...

5) Ne csak egy oldalra koncentrálj

- Oké Youtube-on videózol.

- De mivan a Twitch-el, a Twitterrel, a FB-al, és a G+-al?

- Nem mindenkinek van youtube fiókja. add meg nekik a lehetőséget hogy máshol is tudjanak követni

- Ha esetleg veszed a fáradtságot és csinálsz egy Patreon oldalt még egy kis plusz pénzre is tehetsz szert :)

6) Reklám

- Próbáld magad reklámozni.

- Ezt nem úgy értem hogy mindenhol spammeld a csatornád, hanem mondjuk egy streamben (Egy híres videóséban) mondjuk adományozz 1$-t és kérd meg hogy mondja be a youtube csatornád.

Wow írhatnék egy könyvet :P

2015. aug. 12. 09:17
 13/14 A kérdező kommentje:
wow ebbe benn van minden! köszi! :)
2015. aug. 12. 09:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Én kb 2 hete kezdtem el rendszeresen videózni itt a csatornám nézz fel én eddig jutottam el kb 2 hét alatt nézetségileg :D

https://www.youtube.com/channel/UCk-whN9_ZhSJEDwZgqlamjQ

2015. aug. 14. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!