Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan fogjak neki a youtube...

Hogyan fogjak neki a youtube videozáshoz?

Figyelt kérdés

Tudok vágni,meg minden ilyesmi ötleteim is vannak meg felszereléseim.Inkább az lenne a kérdés,hogy miről szólna az első vidim.Csak szimpla bemutatkozás,vagy mint ha mi se lenne kezdjek bele?Vagy mi?Csak a kezdő löket kéne a többi már menne magától.A videoim fő témái lenne a vlogolás,kritikák,challengek és paródiák.Van egy csomó ötletem.

A normális válaszokat előre is köszönöm.

2015. aug. 11. 17:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Egy normális bemutatkozás mindenképpen jól fog jönni.

És fontos hogy ne játszd meg magad.

Ha elrontod az elején nem nagy gond majd szépen lassan kifog alakulni a folyamat.

2015. aug. 11. 17:36
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ez a magyar megélhetési youtube videózás kezd nevetséges lenni. Újat nem tud senki mutatni, tele van szeméttel a youtube fiú és lány videósoknál egyaránt. Szánalom ami megy de tényleg.
2015. aug. 11. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak, igénytelen produkciókra van igény, és a 10év alattiak megszállták a YouTubeot, nevetséges ami ott folyik.
2015. aug. 11. 18:01
 4/14 Saavedro ***** válasza:
19%

"A videoim fő témái lenne a vlogolás,kritikák,challengek és paródiák.Van egy csomó ötletem. "

Nahát, ez mind a te ötleted? Kreatív figura vagy, az biztos.

2015. aug. 12. 09:35
 5/14 A kérdező kommentje:

Mond csak 4 es milyen őtleted van még?gameplayt nem csinálok.A paródia és challenge.Mért?Azért mert találhatok ki saját challengeket és paródiakat is.

Egyébként ha csak csesztetni akarsz akkor el leher menni.Kiváncsi vagyok a te youtube csatornádra.

2015. aug. 12. 15:39
 6/14 Saavedro ***** válasza:

"Kiváncsi vagyok a te youtube csatornádra."

Videóim nagy része főként a facebook-on van. Zongorakíséreteket, zongoradarabokat rögzítek. Nem kellett senkitől sem kérdeznem. Volt ötletem, hogy milyen darabokat szeretnék felrakni és ami megtettszett, azt eljátszottam és feltöltöttem. Úgy gondoltam, hogy csak én szeretném (és fogom) nézni/hallgatni, ennek ellenére kaptam pár pozitív kommentet. Nem kellett a nézőket utasítanom, hogy kérdezzenek tőlem dolgokat, hogy beálljak az önjelölt sztárok sorába, nem kellett idióta 'kihívásokat' csinálnom, főleg mivel alig nézik és ez így van jól. De megkockáztatom, már így is egyedibb, mint jó pár netribi csatorna, mert amíg én számos olyan darabot átírok zongorára, amit előtte kb. senki más, addig ezek már mind-mind lejárt lemezek és nem nagyon lehet semmi újdonságot kitalálni, főleg, ha már egy alapötlet is szörnyű. Gondolok itt a vlogolásra, kritikákra. Minek nézzem, hogy egy ismeretlen átlagember megmondja a tutit valamiről? Miért pont ő, miben több, mint én, vagy esetleg másnak a HOZZÁÉRTŐ, SZAKMAI blogja/kritikája? Miért ne tudnám eldönteni ÉN, hogy miről mit gondolok és miért érdekeljen egy ismeretlen kétes értékű véleménye?

DE ha jobban belegondolunk, rengeteg potenciál lenne a videoblogban, HA olyasmiről szólna, ami értelmes, van benne jövő. HA teszem azt, beszélnél a génterápiáról, génsebészetről, esetleg érdekes műszaki dolgokról, stb. akkor nézném. De nem hiszem, hogy erről lenne szó, tekintve, hogy a fenti leírásban pont olyan idiótaságokat soroltál fel, mint amit a büfészakos Csenki Péter, 2Face Bence és most már sajnos Dancsó is csinál.

2015. aug. 12. 17:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Nekem az volt a kérdésem miről szóljon az első videom,nem az,hogy elkezdjek e vagy belefogjak-e meg,hogy hány 10 éves van a youtubon.Sajnos csak az első válaszoló adott normális választ.De egyébként ha nem ismersz honnan tudod,hogy mi lenne a vlogokban a téma.Az összes válasznak kivéve az első a kérdéshez sincs köze.Egyébként normális chellengeket csinálnék,nem pedig olyanokat,hogy 15 percig sz@rakodnak egy pohár kis szörpikén.
2015. aug. 13. 15:07
 8/14 Saavedro ***** válasza:

"az volt a kérdésem miről szóljon az első videom"

Ha nem is tudod, akkor miért akarsz YouTube csatornát?

"Sajnos csak az első válaszoló adott normális választ."

Sablonos dolgokat, ami kb. minden normális embernek alap.

"De egyébként ha nem ismersz honnan tudod,hogy mi lenne a vlogokban a téma."

Nem kell SEMMIT tudnom rólad, azok után, hogy ezeket elolvastam:

"Inkább az lenne a kérdés,hogy miről szólna az első vidim."

"A videoim fő témái lenne a vlogolás,kritikák,challengek és paródiák."

"Egyébként normális chellengeket csinálnék,nem pedig olyanokat,hogy 15 percig sz@rakodnak egy pohár kis szörpikén."

A 'challenge'-t (magyarul 'kihívás'-t) NEM te döntöd el, hogy mi legyen. A 'kihívás' szóban benne van, hogy más hív ki téged. Úgyhogy előtte talán le kellene tenned valamit az asztalra, hogy esetleg felfigyeljenek rád párszázezren és akkor valamelyik néződnek eszébe jut, hogy egy kihívás elé állítson, amit aztán elfogadsz és megpróbálsz teljesíteni. És NE gyere nekem azzal, hogy 'de a többi youtuber sem így csinálja...'. Hát hogyne. 'Kihívják magukat', hogy továbbra is önjelölt netribik legyenek és egymást másolják. Aztán, ha kinövik (majd valamikor 20 évesen) és talán elmennek egyetemre (azt nem is feltételezem, hogy dolgozni), majd takargathatják az arcukat.

2015. aug. 13. 15:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Csinálj magadból hülyét, mersz vagy mersz meg kihívások, aztán nyald be magad a több feliratkozósok közé, mert ennyi ésszel, kreatívitással, eredetiséggel, ennyire fogja futni.
2015. aug. 13. 16:57
 10/14 A kérdező kommentje:
Kiforgattad a szavaimat teljesen,gondoltam,hogy itt nem kapok értelmes választ de egy próbát megért.Mellesleg te csak hisztizni akarsz nem normálisan válaszolni.Na mind1 részemről lezárva.
2015. aug. 15. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!