Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom kihasználni a...

Miért nem tudom kihasználni a netem teljes letöltési sebességét?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Nem rég költöztem vidékre és új internetszolgáltatóhoz kellet állnom.A speedtest.net azt irja ,hogy 3.67 MB-tal tudok letölteni,de mégis bármilyen játéknál HearthStone,League Of Legends sőt a utorrentnél is csak 600 MB-tal tölt.Tudom most kezdődik az ,hogy közben nem csinálsz valami mást is letöltés közben és lassítja az internetet de nem és mégis ilyen lassan tölt.Valaki megmagyarázná ezt nekem előre is köszönöm :)?

2015. aug. 10. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, szóval a 600 az neked kevesebb mint a 3,67? És ez MB/s-ban érted?
2015. aug. 10. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam ... 600 KB nem MB!
2015. aug. 10. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:

600 kB/s = 4800 kbps vagyis 4,8 Mbps, ami nagyobb mint a speedtest.net által kijelzett 3,67 Mbps.

A lakossági Internet-szolgáltatás egyébként nem olyan, mint vízszolgáltatás, hogy megnyitod a csapot, és amíg el nem zárod, folyamatosan folyik relatíve azonos sebességgel. Az Internet sebességét több dolog befolyásolja:

- a géped

- a belső hálózatod

- a szolgáltató hálózata

- a szolgáltatótól független hálózatok

- az elérni kívánt hoszt

A szolgáltatód a nálad levő végponti eszköz és az ő Internet irányába kommunikáló átjárója között ügyel arra, hogy a hálózatán belül neked a csomagban levő minimum és maximum között legyen a sebességed.

2015. aug. 10. 17:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :)
2015. aug. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!