Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mostanában miért szakadozik a...

Mostanában miért szakadozik a telekomos internetem, nálam vagy náluk van a hiba?

Figyelt kérdés
Mostanában egy nap van mikor egyszer van mikor többször szakad meg az internetem, de utána egy pár másodperc múlva vissza áll. Ez azért zavar, mert van mikor folyamatos internet kapcsolat kéne skype, játékok meg egyebek miatt. Próbáltam hívni őket, de nem vették fel. Arra gondolok, hogy lehet másoknál is ez a hiba és azért nem veszik fel, mert hívogatják őket.
2015. aug. 10. 13:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet lefedettségi probléma nálatok, viszont ha vezetékes akkor sok minden lehet, modem, router de központi hiba is. Hívd fel őket, nem tudom milyen számot hívtál de, Nekem eddig mindig felvették azonnal.
2015. aug. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!