Leiyla kérdése:
Vettem egy 5mes internetkábelt mert a falból kijövő nagyon rövid volt (1m). Összekötöttem egy UTP toldóval. A két kábelt. Laptophoz csatlakoztattam de nagyon lassú. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 23:23
1/7 anonim válasza:
Rossz a kábel pl.
Miért nem vettél egy 10 méterest? Wifit már meg sem kérdezem.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet rossz vadiúj.
2015. aug. 9. 23:42
3/7 SimkoL válasza:
Nem tudom, hogy a cross-link kábel nem tud-e bekavarni. Nézd meg a kábel két végén a 'drótok' színe egyforma sorrendben van-e.
4/7 Neuhauser László válasza:
Az is előforduhat, hogy az UTP toldó nem egyszerű "toldó" , hanem "PATH-CROSS" fordító is lehet
5/7 A kérdező kommentje:
Azt honnan tudom felismerni?Az van ráírva hogy CROSS OVER.
2015. aug. 22. 01:36
6/7 SimkoL válasza:
Tessék, nézd meg a színek sorrendjét:
7/7 Neuhauser László válasza:
Ha az UTP toldó egy CROSS-OVER átalakító akkor azután ismét egy CROSS-OVER kábel kell neked, hogy visszaálljon, így a kereszt-átalakított kábelt kerszttel toldod, ezáltal olyan lesz, mintha végig egyenes kötésű lettvolna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!