Hogy toltsek le illesztoprogramot?
Figyelt kérdés
Ujratelepitettem a laptopomon a windows-t es most nem megy a net. Addig megvan, hogy illesztoprogramot kell telepitsek, de nem tudom, hogy tudnam beszerezni? (Hasznaltan vett laptop, cd-ket nem kaptam vele) Ez a wifi tipusa: Acer Nplify 802.11b/g/n
Es ha meg talalnek is illesztoprogramot hozza, net nelkul hogy toltom le? Koszi a segitseget elore is!
2015. aug. 9. 22:15
1/3 anonim válasza:
Letöltöd más eszközre, telefonra például, a laptop gyártójának honlapjáról, és áthúzod gépre. Majd telepíted.
2/3 P.O.C. válasza:
Nem a tiéd az utólsó számítógép a világon, ami csatlakozik a netre és fájlokat lehet vele letölteni. :D
Innentől kezdve csak egy adathordozó kell, pl.: pen drive, üres CD, stb. Meg a honlap ahonnan letöltheted: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, pedig néha úgy érzem :D :D :D !
Köszi mindenkinek :D
2015. aug. 10. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!