Ha a jelenlegi letöltési sebességem 1024 (és NINCS mérőszám mellette! ), akkor annál az 5Mbit/sec letöltési sebesség gyorsabb/lassabb?
A mérőszámot leírtad. Inkább mértékegység nincs mellette, de attól függetlenül hogy ezt nem írták oda, még van az is. Ami tippre egyébként Kbit/s, aminél igen, gyorsabb az 5 Mbit.
Viszont ha az 1024 Kbyte/s, ( vagy Mbit, Mbyte amit kötve hiszek ), akkor lassabb az 5 Mbit.
Valóban, mértékegység nincs mellette. Bocsánat.
Amikor írtam, akkor éppen a mérőszámvolt eszemben, mert az van megadva, azért írtam azt, összetévesztve.
Most megnéztem egy internetes sebességmérőn a tesztet.
Ott a letöltésre 0.88 Mbps-t ír ki, vagyis akkor ez ~ 1 Mbit/sec?!
DE! Képzeld el, hogy ez kábelnet, laptopon. De másik gépet rákapcsolva se megy 1 Mbps fölé. Tehát nem a gépem fogja meg. Az előfizetői szerződésen "Kábelnet 1024" nevű csomag szerepel... Pffff.
Nekem az tűnt fel, hogy a Telenor mobilnetem a telefonomon hamarabb betölti a lapokat!
Akor még ha a másik szolgáltatónál az 5 Mbit/s-s csomagban "csak" 3 Mbit6s az átlagos, tényleges letöltési sebesség, akkor is minimim 3x gyorsabb, mint a mostani, ami nekem van....
Éppen szolgáltatóváltás előtt vagyok.
Ezért is kérdeztem rá a mértékegységekre, sebességekre, stb.
A szolgáltatónál, amelyikhez most tervezek átmenni, a legnagyobb csomagja 30 Mbit-es sebességű letöltést tartalmaz. :)
A közeli városban láttam olyan szolgáltatókat, amelyeknél 20 Mbit a leglassabb és 500 Mbit a max. letöltés, de annak nincs az én lakóhelyemen lefedettsége. Így jártam.
De a nálunk elérhető 5 Mbit/s (amit majd nemsokára igényelek) is jobb, mint a jelenlegi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!