Miért nem indul a PC?
A helyzet a következő. Windows 7 Professional-t hasznalok PC-n. Elkezdett telepiteni egy Windows frissítést napközben. Már az újraindításnál járt volna amikor véletlenül kihúztam a konnektorból. Tehát teljesen leállt és már csak az újraindítás kellett volna neki, hogy felrakja a maradék 70 vagy nem tudom hány %-ot. Viszont azóta se a BIOSba se csökkentett módba se soha nem tudok belépni. Egyszerűen fekete képernyő fogad és szerintem nem is bootol be. Néha van 1 rövid pittyenés. De utána semmi.
Mi baja lehet és hogyan lehet gyorsan itthon orvosolni?
reseteld a biost így elsőre. A winyót akár haza is vághattad, de bebootolni bekellene ettől függetlenül. Am a rövid pittyenés nem a boot? :D
Persze elszállhatott a monitor vagy vga is, bár ennyitől nem kellene. Esetleg próbáld átdugni integrált vga-ra a monitort, hátha ad képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!