Hogyan lehet visszakérni a pénzt ebayen, ha már kifizettem az árucikket?
mi az hogy nem vetted eszre???
Amikor megnyersz egy licitet, tovabb kell lepni a fizetos oldalra, ahol bejelentkezel a Paypallal es mielott az OK-ra kattintasz oda van irva feheren/feketen, hogy mennyi penz.
Nem tunt fel hogy tobb ezer forint van ott csak rakattintottal hogy fizeted?
Ezt elqrtad. Maskor tessek jobban odafigyelni, szemet nyitva tartani, ha valami nem vilagos akkor ujra atnezni, megkerni valakit hogy segitsen.
Gondolj bele egy kicsit.
Arulok egy termeket, nehez es nagy ezert a postakoltseg x ezer. Te megveszed, jon az email hogy fizettel, en jolnevelt eladokent rohanok a postara hogy te minel elobb elvezd az uj jatekodat, es kifizetem az x ezer penzt a postan utana te meg irsz nekem egy emailt, hogy meggondoltad magad megse?!?!
Persze, visszaadom a penzed, de ELOBB KULDD VISSZA nekem a termeket es a visszapostazas dijat TE FIZETED!
Ha megerkezett hozzam a termek, akkor a termek aranak a dijat visszakapod, de az x ezer postakoltseget NEM!
Ha irsz az eladonak es szerencsed van es meg nem postazta a termeket, akkor lehet hogy vissszamondhatod, de ez az eladotol fugg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!