Helo! Ha én megfizettetem a szomszéddal a WiFi kapcsolatot minden hónapban x összeggel akkor én azzal bünt követek el, vagy sem?
Helo!
Ne legyen semmifele irasos alapja es akkor senki sem köthet bele. Mi büntetendö lehet azon, ha a szomszedod ad par ezer forintot havonta csak mert ugy erzi hogy eza "minimum", miutan hasznlaja wifit.
Ha a szolgáltató a szerződésében nem engedélyezi a szolgáltatás továbbértékesítését, akkor felbonthatja veled a szerződést - mint például a T esetében:
"Az előfizetői szolgáltatás igénybevételének korlátozására, így különösen az előfizető által indított vagy az előfizetőnél végződtetett (az előfizető hozzáférési pontjára irányuló) forgalom korlátozására, az előfizetői szolgáltatás minőségi vagy más jellemzőinek csökkentésére a szolgáltató az előfizető egyidejű értesítésével a következő esetekben jogosult:
...
b) a szolgáltatást igénybe vevő előfizető az előfizetői szolgáltatást a szolgáltató hozzájárulása nélkül harmadik személy részére továbbértékesíti, vagy azt hálózati szolgáltatás céljára használja;"
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!