Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Német torrent oldal működése?...

Német torrent oldal működése? (Saugstube)

Figyelt kérdés

Lelkesen elkezdtem német filmeket tölteni a fent említett oldalról (saugstube.to), igenám, de ha lejön a film kicsomagoláskor jelszót kér.

Nem használja még véletlenül valaki ezt az oldalt, aki lenne olyan kedves és beavatna a titokba?

Én jelszót sehol nem találok, ahová oda van írva hogy password onnan átirányít egy másik oldalra (www.ubb.to), de ott sincs semmiféle jelszó.

2010. márc. 8. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom, hogy hiába a letöltés, segíteni ugyan nem tudok de ajánlanám ezt a címet: ***** . Én innen töltök le német nyelvű filmeket.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 8. 12:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, erre én is rátaláltam, csak bosszant, hogy van egy csomó letöltött filmem a saugstubéról, és hasznukat se veszem. Kitörölni meg nem merem, mert hátha jön az isteni szikra:)
2010. márc. 8. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Na de most meglestem ám ezt az oldalt, ami a Password után van link, az a jelszó, nem pedig ott kell keresned.
2010. márc. 8. 12:56
 4/8 A kérdező kommentje:

De neeem, már próbáltam. Már mindent kipróbáltam, és ez sem jött be. Apropó kérdésem van :)

Szerinted, hogy hatékonyabb?

Német szinkron- magyar felirat

Magyar szinkron- német felirat

Német szinkron- német felirat?

2010. márc. 8. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Én letöltöttem egyet gyorsan, a Nemo-t és a password utáni címet beírva jelszónak, elfogadta. Persze winrarral célszerű csinálni, a winzip-pel nekem nem ment valamiért.

Amúgy mi hogy hatékonyabb? Te most tanulsz nyelvet? Vagy csiszolni akarod a nyelvtudásodat? Én nem szoktam felirattal nézni, csak a német szinkronnal.

2010. márc. 8. 13:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Hohohóóó lehet az a baj, hogy én is winzippel akartam? Ki is próbálom.

Istenem, mennyire örülök, hogy a világon vagy:)

Az az igazság,hogy 12 évig tanultam németet, de kb 6 éve hozzá se bagóztam, és most jött az ihlet, hogy fel akarom kicsit eleveníteni a tudásom.

De nem érzem elégnek ahhoz a szókincsem, hogy csak úgy német szinkronnal megnézzek egy filmet, mert félek nem érteném. Ezért kérdeztem.

De szeretném Neked még egyszer nagyonnagyonnagyon megköszönni a segítséget!

2010. márc. 8. 15:13
 7/8 anonim válasza:
szerintem német szinkron + német felirattal célszerű.:) ha magyar a felirat akkor arra fogsz figyelni, ha pedig a szinkron magyar akkor arra.;)
2010. szept. 12. 12:57
 8/8 anonim válasza:
Hello most talaltam meg ezt a kerdest mert engem is erdekelne ez az oldal csak kicsilagozza a linket. Esetleg privatban el tudnad kuldeni a linket?
2016. máj. 30. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!