Német torrent oldal működése? (Saugstube)
Lelkesen elkezdtem német filmeket tölteni a fent említett oldalról (saugstube.to), igenám, de ha lejön a film kicsomagoláskor jelszót kér.
Nem használja még véletlenül valaki ezt az oldalt, aki lenne olyan kedves és beavatna a titokba?
Én jelszót sehol nem találok, ahová oda van írva hogy password onnan átirányít egy másik oldalra (www.ubb.to), de ott sincs semmiféle jelszó.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
De neeem, már próbáltam. Már mindent kipróbáltam, és ez sem jött be. Apropó kérdésem van :)
Szerinted, hogy hatékonyabb?
Német szinkron- magyar felirat
Magyar szinkron- német felirat
Német szinkron- német felirat?
Én letöltöttem egyet gyorsan, a Nemo-t és a password utáni címet beírva jelszónak, elfogadta. Persze winrarral célszerű csinálni, a winzip-pel nekem nem ment valamiért.
Amúgy mi hogy hatékonyabb? Te most tanulsz nyelvet? Vagy csiszolni akarod a nyelvtudásodat? Én nem szoktam felirattal nézni, csak a német szinkronnal.
Hohohóóó lehet az a baj, hogy én is winzippel akartam? Ki is próbálom.
Istenem, mennyire örülök, hogy a világon vagy:)
Az az igazság,hogy 12 évig tanultam németet, de kb 6 éve hozzá se bagóztam, és most jött az ihlet, hogy fel akarom kicsit eleveníteni a tudásom.
De nem érzem elégnek ahhoz a szókincsem, hogy csak úgy német szinkronnal megnézzek egy filmet, mert félek nem érteném. Ezért kérdeztem.
De szeretném Neked még egyszer nagyonnagyonnagyon megköszönni a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!