Milyen vírusirtót vagy már programot tudnátok erre a gondra ajánlani?
Feltelepítette a windows 10-et, és kb 5 napja megy. A chromot használtam eddig böngészésre, de a mai napon mikor elindítottam a gépem, akármilyen weboldalon vagyok és próbálok valamire rákattintani egy véletlenszerű angol nyelvű hirdetésekkel teli oldalt dob fel. Nem minden egyes kattintásnál csak mondjuk minden másodikra vagy harmadikra.
Ha viszont az Edge böngészőt használom akkor ez a hiba nem jelentkezik, legalább is egyenlőre nem :)
Mivel próbálkozzak leírtani?
Ami ingyenes: Malwarebytes anti malware, Emsisoft Anti Malware,Spyware terminator
Fizetost csak a Kaspersky Internet Securityt ajanlom (e legyen tort es jo geped is legyen hozza minimum 4 magos ahhoz hogy ne akadozanak a programok)
Helo!
Szerintem tedd fel a Kaspersky-t es futtasd butidejüen is. Ha szükseges, akkor keress egy szmodra megfelelö, cska kemprogramok elleni vedelemre epülö programot.
4-es én semmiféle aktivátort nem használtam. eredeti a Windowsom 7-em ezért nincs rá szükségem. a 10-et is ingyen kaptam meg mint ahogy bárki akinek jogtiszta a 7-e vagy 8-a.
megpróbálom amiket írtatok. remélem valamelyik leszedi.
köszönöm előre is a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!