Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik a legjobb böngésző a...

Melyik a legjobb böngésző a Firefox vagy az opera?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 23:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ezeken kivul van meg tobb is, de en a firefoxra szavazok.
2010. márc. 7. 23:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én firefox ra szavazok , opera pl nem hozta be a youtubot se lakótársamnál, lehet valami bővítmény kell hozzá ilyesmi
2010. márc. 7. 23:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Operát használok a gyorshívó miatt viszont mozzilára voksolnék az adblock+ miatt.
2010. márc. 7. 23:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A legjobbak a Chrome és az Opera (Acid teszt alapján, 100ból 100at ért el mindkettő), a Firefox "csak" 93 pontot ért el, de én magam is azt használok, mert sok-sok kiterjesztést lehet hozzá szerezni, ami megkönnyíthet bizonyos dolgokat. Az Explorerek Acid teszt eredményeiről említést sem érdemes tenni...borzasztó, talán majd az IE9 beváltja a hozzá fűzött reményeket.
2010. márc. 8. 00:02
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
sztem a firefox sokkal jobb mert van egy csomó kiegészítő hozzá, amik tök jók!!!
2010. márc. 8. 00:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Firefoxot használok, mióta létezik, és elégedett vagyok vele. Szerintem a testreszabhatósága miatt ez a legjobb. Ha nem nézzük a kiegészítőket, akkor az Opera meg a Chrome is jó, de azokhoz már nagyon nehéz lenne hozzászoknom.
2010. márc. 8. 00:33
 7/14 Gyufikaaa ***** válasza:
100%

Megoszlanak a vélemények a böngészők között....Van amelyik gyors és sok emmóriát eszik,van amelyik lassú,de keveset,van amelyik gyors és keveset,de az meg hibásan jeleníti meg az oldalakat.... Én azt mondom mindegyiket érdemes kipróbálni.. Személy szerint K-Meleon-t használok (Mozilla motoros böngésző,ugyan olyan gyors mint a Firefox és fele annyi memóriát eszik,én ezt vettem észre)

;)

2010. márc. 8. 02:57
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
4GB RAM-mal a gépemben nem izgat, hogy melyik mennyi memóriát eszik.
2010. márc. 8. 03:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én Firefox-ot használok, de már kezdem unni.Elég lassú a kicsike.A Chrome sokkal gyorsabb.Csak hát a sok kiegészítő a Firefox-hoz.Na meg a megszokás.
2010. márc. 8. 07:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A Mozilla Firefox 3.6 nagyon jó!
2010. márc. 8. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!