Melyik a legjobb böngésző a Firefox vagy az opera?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 23:48
1/14 anonim válasza:
ezeken kivul van meg tobb is, de en a firefoxra szavazok.
2/14 anonim válasza:
Én firefox ra szavazok , opera pl nem hozta be a youtubot se lakótársamnál, lehet valami bővítmény kell hozzá ilyesmi
3/14 anonim válasza:
Operát használok a gyorshívó miatt viszont mozzilára voksolnék az adblock+ miatt.
4/14 anonim válasza:
A legjobbak a Chrome és az Opera (Acid teszt alapján, 100ból 100at ért el mindkettő), a Firefox "csak" 93 pontot ért el, de én magam is azt használok, mert sok-sok kiterjesztést lehet hozzá szerezni, ami megkönnyíthet bizonyos dolgokat. Az Explorerek Acid teszt eredményeiről említést sem érdemes tenni...borzasztó, talán majd az IE9 beváltja a hozzá fűzött reményeket.
5/14 anonim válasza:
sztem a firefox sokkal jobb mert van egy csomó kiegészítő hozzá, amik tök jók!!!
6/14 anonim válasza:
Firefoxot használok, mióta létezik, és elégedett vagyok vele. Szerintem a testreszabhatósága miatt ez a legjobb. Ha nem nézzük a kiegészítőket, akkor az Opera meg a Chrome is jó, de azokhoz már nagyon nehéz lenne hozzászoknom.
7/14 Gyufikaaa válasza:
Megoszlanak a vélemények a böngészők között....Van amelyik gyors és sok emmóriát eszik,van amelyik lassú,de keveset,van amelyik gyors és keveset,de az meg hibásan jeleníti meg az oldalakat.... Én azt mondom mindegyiket érdemes kipróbálni.. Személy szerint K-Meleon-t használok (Mozilla motoros böngésző,ugyan olyan gyors mint a Firefox és fele annyi memóriát eszik,én ezt vettem észre)
;)
8/14 anonim válasza:
4GB RAM-mal a gépemben nem izgat, hogy melyik mennyi memóriát eszik.
9/14 anonim válasza:
Én Firefox-ot használok, de már kezdem unni.Elég lassú a kicsike.A Chrome sokkal gyorsabb.Csak hát a sok kiegészítő a Firefox-hoz.Na meg a megszokás.
10/14 anonim válasza:
A Mozilla Firefox 3.6 nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!