Lehet, hogy hazudik, hogy fent van miközben nem is (facebook)?
Este elköszön, hogy lefekszik aludni, majd 1 óra múlva vagy egy kis idő múlva kiírja a facebook a chat-ben, hogy 1 perce volt fent (nem jelenik meg a zöld pötty). Ő mindig azt mondja, hogy alszik, nincsen fent, de mégis ezt írja ki. Lehet, hogy mivel állandóan mobilneten vagy wifin van ezért jeleníti ezt meg? Vagy ha játszik a telefonján vagy megnézi az időt akkor újra kezdi a számolást?
Hozzáteszem nem az a bajom, ha fent van, hanem az, hogyha hazudik nekem még ebben a lényegtelen dologban is. :)
2.
Nem is kicsit.... az ilyenek, már ijesztőek....
az exem csinálta ezt, hogy folyton nézte, hogy fenn vagyok -e... ez beteges, azért hazudik mert elege van belőled, hamarosan dobni is fog - remélem.
Tanuld meg tisztelni mások magánéletét ha a párod ha nem, akkor is van magánélete, továbbá semmi közöd hozzá hazudott -e vagy sem, akkor lép fel amikor akar. ki vagy te, hogy elszámoltasd az anyja/apja?
beteg vagy, menj dokihoz.
te is beteg vagy.. meg önbizalomhiányos.. stb.
5#
Én leszarnám... a barátnőm, nem a szolgám.... bocs, lehet ez neked fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!