Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » CS:GO Lounge-on nem jelenik...

Laci688 kérdése:

CS:GO Lounge-on nem jelenik meg a skin!?!?!?!

Figyelt kérdés

CS:GO Lounge-on szeretnék pár centes skinek helyett egy drágábbal is fogadni és van egy kb. 80 centes skinem de amikor rá akarom tenni nem jelenik meg a skin az oldalon. Ezen a skinen kívül még 1 skin van amit nem jelenít meg de az összes töbiit igen és azokkal fogadni is tudok és már fogadtam is. Annyi a különbség hogy ezt a két skint én nyitottam aaz összes többit pedig droppolta vagy vettem.

Szóval a kérdés hogy miért nem jeleníti meg a két skint mert szeretnék már egy drágább skinnel is fogadni?:) a válaszokat előre is köszönöm és a helyesírási hibákért (ha van) bocsánatot kérek sietnem kell.

2015. aug. 3. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nyitottad akkor mikor? 2 hétnek el kell telnie, hogy cserélni/eladni tud a skint.
2015. aug. 3. 18:24
 2/2 Dmel válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám nem jelenik meg pár skinem. És én mindet droppból kaptam.
2015. aug. 4. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!