Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom eltávolítani a...

Hogyan tudom eltávolítani a böngészőből?

Figyelt kérdés
Egy internetes oldalt szeretnék eltávolítani a böngészőmből! Chrome-ot használok és az előzményekből már kitöröltem minden ezzel kapcsolatos találatot. Azonban ha nyitok egy Chrome-ot és csak elkezdem gépelni az oldal nevét, már felismeri és felajánlja. Hogyan tudom végképp eltüntetni onnan?

2015. aug. 2. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Töröld le a chrome-ot és keress egy jó böngészőt.
2015. aug. 2. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:

ctrl shift del

ezzel törölj

2015. aug. 2. 10:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem minden előzményt szeretnék törölni, hanem pusztán egy oldalt belőle. Ha az összes előzményt törlöm, vagy új felhasználót csinálok, csomó mentett jelszómnak annyi. :(
2015. aug. 2. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Elmagyarázom egy egyszerű példával mi bajom van. Előzményekbe megyek a Chrome-nál (CTRL + H) Keresés az előzmények között-höz beírom a weboldalat (citromail.hu a példa kedvéért) amit már nem szeretnék az előzmények között látni. Kiadja a találatokat amikben előfordult az oldal, kitöröltem, oké. Következőleg ha beírom ugyanitt, már nincs benne, nem találja az előzmények között. Nyitok egy új ablakot, elkezdem gépelni, h citro és már kidobja lehetőségként, h citromail.hu. Na ezt nem szeretném, azt szeretném megszüntetni, h fel se ajánlja ezt az oldalt többé már!
2015. aug. 2. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!