Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kell tennem ebben a...

BattleCat kérdése:

Mit kell tennem ebben a helyzetben, hogy másféle routert is be tudjak szerelni?

Figyelt kérdés
A routerunkon 2 bemenetel van a netnek nem úgy mint egy szokványos router-en ahol a modemből kijövő netkábelt kell csak beledugnom. Gondolom ez azért van mert a T-home-nál most nemrég kitalálták, hogy arouter és a modem legyen egybe és mivel ezt az új routert nem én szereltem be ezért nem tudtam erről. mit kéne tennem hogy be tudjak szerelni egy szokványos routert?
2015. júl. 31. 20:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy kötöd be mintha simán csak modem lenne, a Telekom által adott router kimenetét dugod a routered bemenetére és kész! Bár nem értem a célodat ezzel a lépéssel, de technikailag nincsen akadálya. Csak majd arra kell figyelned hogy a PORTok ki be engedésénél mind két eszközön ki kell majd nyitnod az adott portot.

Ha nem érthető így vagy lenne még kérdésed privátban szívesen segítek

2015. júl. 31. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!