A google chrome-om nem működik. Miért? Másnak van/volt már hasonló hibája? (Bővebben lent. )
Ma reggel óta nem működik a Chrome-om és eléggé zavar. Megnyitom, de nem történik semmi, nem hozza be a kezdőoldalt, ha könyvjelzőre kattintok vagy beírok egy honlapot akkor se hoz be semmit. Tudtommal nem állítottam el semmit, legalábbis nem emlékszek rá.
Légyszíves csak hasznos válaszokat írjatok, nincs kedvem a "Használj FF-ot vagy Operát..." kezdetű kommentekhez. Hagy döntsem el én milyen böngészőt szeretnék használni.
Előre köszönöm, ha valaki válaszol.
hello!
ma nálam is jelentkezett a probléma.. nektek sikerült valahogy helyre hozni?!!
letöltöttem egy reklám blokkolót.. és amikor a bővítményeknél jártam valami bflix vagy nem emlékszem pontosan milyen bővítményt töröltem.. aztán össze omlott a chrome.. aztán el se indult.. letöröltem rendesen mindenhonnan.. újra telepítettem elindul de semmit nem hoz be még a beállításokat sem...:\\ a többi böngészőm ügyes fut.. csak a chrome nem .. valami ötlet? neten keressek olyan pulinget vagy mit kéne csinálnom?:\
Sziasztok,
Megtaláltam a megoldást, legalábbis nálam működött.
Letöröltem a vezérlőpulton keresztül a Chrome-ot.
Telepítettem, nem működött. Ezután (nálam) a C: meghajtón rákerestem a "chrome" -ra. Mindent amit törölhetőnek véltem, és nem más programhoz tartozott, egyenként letöröltem. Újból feltelepítettem és most működik. Remélem nektek is sikerülni fog.
Sziasztok. nekem is ez a gondom. elindul, és nem történik semmi.
win 7 van, uninstalltam, ujratelepítettem, semmi. kitöröltem mindent ami chrome, de semmi.
valami más ötlet?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat nekem sikerült az uninstallal. Újra letöltötte és működik. Win 7-em van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!