YouTube lejátszási probléma?
Sziasztok
Bármilyen platformon sokat YouTube - ozok
De random videóknál bejön az, hogy "hiba történt a lejátszás során. próbálja újra"
És hiába próbálom, ugyanúgy hiba van
A nettel nincs gond, és más videók simán mennek, de bármikor visszatérek egy lyenhez, ugyanaz a hiba ugyanott (pl. 2 perc 43-nál de MINDIG)
Újratöltöm, más felbontás, más eszköz, a hiba ott van
Másnak meg működik a videó meg tudja nézni
Semmi erőszak, vagy ilyesmi, véletlenszerű, hogy milyen témájú a videó, de pl. FreddyD vidróinál nekem gyakran előfordul
Ami érdekes, hogy ha előre "tekerek" akkor tovább megy a videó egy darabig, de aztán ismét hiba
Mi ez és miért van ez??
Ez pedig egyértelműen hálózati problémára utal, ami viszont nem feltétlenül a neted minőségéből ered. Lehet akár a letöltött fájl hibás rossz vinyó, RAM hiba stb. miatt, belepofázhat agresszív vírusirtó, meg miegymás. (Ha avast van a gépeden, akkor ő a #1 gyanúsított...)
Bármi egyéb rendellenesség, fagyás, kékhalál stb.?
Sehol semmi hiba
A nettel nincs gond, direkt úgy YouTube-oztam, hogy egyszerre két eszközön néztem ugyanazt a vidit, 10 másodperces különbséggel
Mindkét eszközön (Tablet és PC) ugyanúgy 2:43-nál írta ki a hibát
Ha két különböző vidit nézek, az egyik eszközön a fenti vidi 2:43-nál hiba, a másikon az egyórás videó sem akad meg
Ja és a pufferolás előrébb van mint a hibaüzenet
Ja és rengeteg vidit nézek, és ha vissza térek akár napok múlva is egy ilyen "hibás" vidihez, ugyanúgy igyanott jön elő a hiba
bármilyen eszközről is legyek fent
Néztem más wifijéről is, és ugyanúgy megvolt a hiba
Nem értem ezt, más accountjából meg az én hálózatomban is megy a videó
Valami az accountommal van?
De akkor mi a rák ez, és miért csak 1-2 videó ilyen?
Ja és ha számít valamit Youtube partnerként is regelve vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!