Az Erepublik nevű játék miért haldoklik? (egyre kevesebb játékos)
Figyelt kérdés
Régen évekkel ezelőtt kb 200ezer játékos is volt, most meg már csak 80ezer, annak is a többsége inaktív.
Ha valaki ismeri a játékot, akkor szerinte miért van ez?
Jó játék szerintem, de egyre kevesebb játékossal már baromi unalmas, és már nem jó így játszani.
Mi történt a játékkal? Az adminok miért nem hírdetik, hogy több játékos legyen? Pedig most több funkció is van mint régebben, és több ország is.
Aki ismeri a játékot, az leírná a véleményét, hogy miért?
2015. júl. 27. 16:10
1/3 anonim válasza:
Mert, egyre kevesebb a játékos...
2/3 A kérdező kommentje:
De miért?
2015. júl. 27. 19:27
3/3 LaTueur válasza:
Szerintem egyesek megunják, a kihalás az egyik ok rá. Valószínűleg sokan nem mernek regisztálni/korán abba hagyják, ennek is több oka lehet pl. magasabb szintű játékosok, mert általában, ha valaki elért valamit az folytatja. Mellesleg ha valaki inaktív 30 napig az nem tartozik bele a 800000-be. De hogy miért nem hírdetik, lehet, hogy Amerikában, vagy Romániában igen. Sokon konkrétan meg is utálják a játékot, pl. mert hülyeségekért feketepontot kapnak. Erre szép példák vannak, én Jaca23 cikkein döbbentem meg. Sajnos ez van nekünk kell hírdetni, ha életet akarunk, ez biztos meg lesz jutalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!