Csinál ilyet a facebook vagy ez vírus és valaki szórakozik?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben már a sokadik ilyen + le is lettem tiltva (bár nem írták, mitől és mégis mi az oka, nekem meg fogalmam sincs, azaz valaki feltörhette, na csak durva, hogy ezek szerint ezt ennyire könnyű ...)
Valaki járt már így? na meg az a fő kérdés, hogy most ez egy újabb vírus vagy tényleg a facebook akarja megtisztítani a gépemet? Már nem tudom, mit higgyek el.
2015. júl. 27. 14:08
1/3 A kérdező kommentje:
2015. júl. 27. 14:11
2/3 anonim válasza:
AVG Rescue Disk-et letöltöd, kiírod lemezre, elindítod róla a gépet és csinálsz egy teljes vírusirtást.
3/3 A kérdező kommentje:
ezt sajnos nem értem :( a laptopnak meg nincs dvd-írója se ...
de eddig bármelyik AVG-t néztem, fizetős volt + azt akarta h szedjem le a NOD32-őt és csak akkor engedi telepíteni magát. én ezt nem értem ... viszont a probléma egyre durvább
2015. júl. 27. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!