Szerintetek elég lesz nekem 30/3 Mbit/s internet?
Figyelt kérdés
wifi lesz kb 3telefon lesz rá csatlakozzva skypeolni, youtubozni, böngészni , néha letölteni zenét meg appot
szerintetek elég lesz?
köszi :)
2015. júl. 25. 15:02
2/9 A kérdező kommentje:
ez gyorss volt köszönöm
2015. júl. 25. 15:03
3/9 anonim válasza:
8 Mbites netemmel semmiben nem szenvedek hátrányt, pedig én többször és többet töltök le, mint ami a leírásban szerepel.
4/9 A kérdező kommentje:
gondolom olcsobb is én tv 37csatorna meg telefon meg ez a 30/3 Mbit/s net havi 3260ft határozatlan ideig
anyukám tesoja upcnál dolgozik így valamivel olcsobb meg mediabox ingyen 2db
2015. júl. 25. 15:09
5/9 anonim válasza:
en orulnek ha olyan netem lenne:D
10 megas netem van ugy hogy 2 laptop hasznalja meg 2-3 telefon 1,5Mbit/s-al szedi a dolgokat
boven jo
6/9 A kérdező kommentje:
akkor jónak számit a netem dejó köszönöm amugy tényleg gyorss
2015. júl. 25. 15:19
7/9 P.O.C. válasza:
Én csak egy nyüves 10 Megabites ADSL Internetért fizetek 5600 Ft -ot. Te meg gyakorlatilag a fele pénzért a tripláját kapod és még TV -t is. Van még kérdés?
Én amúgy a 10 Megával mindent tudok csinálni, Youtube -ok, torrentezek, stb.
8/9 anonim válasza:
Nekem 32Mb/s.Ez igy rendbe is van amyg le nem korlátozzák 8GB letöltés után 128KB/sec-ra.GYK-ra és kisebb oldalakra,online CS-re még az is elég. :D
9/9 anonim válasza:
Nekem 3800 Ft a 8 Mbites net és nincs hozzá se TV se telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!