Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért törli a Youtube az...

Miért törli a Youtube az eddig betöltött részt ha tekerek?

Figyelt kérdés

Van két Youtube, az egyiket nézem de a másik töltődik, miért nem az az oldal töltődik jobban amit éppen nézek, hanem a másik? Vagyok hogy lehet ezt beállítani? Chrome-t használok.

Továbbá hogy lehet azt beállítani hogy a háttérben megnyitott Youtube videók ne induljanak el automatikusan? Az utolsó az hogy ha tekerek Youtube-on akkor miért törli a az eddig letöltött részt? tudom hogy ez egy olyan dolog amit nagyon sokan szeretnének hogy ha a Youtube megoldana és valószínűleg nem fogja. Vannak olyan programok/böngészők amikkel ezeket a problémákat meg lehet oldani?

2015. júl. 25. 04:51
 1/1 anonim ***** válasza:
nem feltétlen a háttérben levő jön gyorsabban ezt szerintem csak te érzed így ez kb olyan mint hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb és az úton a másik sáv gyorsabban halad.. és ha tekersz akkor azért törli mert egyébként valószínűleg az egészet be kéne töltenie addig a pontig amíg tekertél(bár ezzel lehet marhaságot mondtam)..
2015. júl. 25. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!