Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kaphatnám meg g-mail...

Hogyan kaphatnám meg g-mail fiókom jelszavát?

Figyelt kérdés
Volt/Van egy g-mail fiókom, aminek elfelejtettem a jelszavát. Az "elfelejtett jelszó" opció kilőve, ugyanis még a másodlagos e- mail címnek is elfelejtettem a jelszavát, de még a felhasználó nevet is. Ez így gondolom menthetetlen lenne, de a telefonomban be vagyok lépve a megfelelő fiókba. Viszont sehol sem tudom megnézni a jelszavam, hogy gépen is be tudjak jelentkezni. Telefonon azért nem jó, mert onnan nem tudok normálisan írni (ékezetek, egyebek), tehát hosszú szövegnél, pl mondjuk egy blognál nehézkes. Kicsit sürgős lenne, remélem azért még nem menthetetlen, előre is köszönöm a segítséget (már ha itt még lehet segíteni). (: Zöld kéz minden rendes válaszolónak garantált. (:

2015. júl. 24. 19:02
 1/2 anonim válasza:
100%

Alternatív E-mail címre elküdi a jleszavad.

PL: aranypofájú@citromail.hu -ra a Gmail elküdi a jelszavad reginél

2015. júl. 24. 19:09
 2/2 belapus ***** válasza:

Hozz létre egy másik e-mail címet, és azt add meg alternatív e-mailnek.

Ahogy, félig-meddig már javasolták, de ne azzal kezd, hogy elküldeted az aranypofájú@stb. címre, csak akkor, ha azt te hoztad létre.

2015. júl. 24. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!