Facebookon most akkor letiltott ez a személy?
Van egy ismerősöm, ő jelölt be régen, aztán az adatlapja olyan volt, hogy ha rámentem, akkor nem az volt hogy"ismerősöd" vagy "ismerősnek jelölés" hanem csak követni lehetett. Ezt már egyszer eljátszotta, de utána pár hónapra bejelölt újra.
Most megint csak követni lehet. Egy közös ismerősünk mondta, hogy nem vagyok az ismerősei között.
Szóval letiltott? Vagyis letiltott és letörölt? Vagy ha tudom követni, akkor mit állított be?
Nem tiltott le, mert akkor nem is látnád az adatlapját.
Nézz körül az adatvédelmi beállításokban, milyen opciók vannak, biztosan van olyan, amivel az ismerősnek jelöléseket lehet korlátozni.
Nekem erre van beállítva, hogy Mindenki.
Úgy értettem, hogy más be tudja jelölni őt facebookon ismerősnek, én csak arra tudok rákattintani hogy "Követem". És ezt nem értem, hogy most letiltott, vagy nem, csak törölt, vagy mit csinált..
> Nekem erre van beállítva, hogy Mindenki.
Igen, de neki pedig a másik opcióra van beállítva. Erre akartunk utalni.
No, akkor nekifutok még egyszer, teljes mondattal:
Igen, de neki pedig a másik opcióra van beállítva - ezért nem tudod bejelölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!