Miért ilyen lassú a torrent?
Figyelt kérdés
ismerősömnek 2-3 mbittel jön ugyanaz a torrent ami nekem 300kb/s. és itt végeztem tesztet: www.speedtest.net . és a netem 3mb-es. hogyan lehet h gyorsabban jöjjön le ?2010. márc. 6. 11:38
1/4 anonim válasza:
1mb = 100kb
azaz
3mb(ami neked van) = 300kb
Növeld a neted és nem jobban fog jönni :)
2/4 anonim válasza:
Ezt jól elszámoltad kedves első :)
1Mbit=1000kbit!
A speedtest mit mutatott? Csak mert az nagyon nem torrent alapú. Amúgy ha korlátozod a torrent FELtöltését, akkor a letöltés gyorsabb lesz, mert nem a feltöltésed veszi el a sávszélességet. Ez két okból viszont hátrányos lehet: a torrentoldalon ha figyelik ezt, akkor kivághatnak érte, ha nem figyelik, de az arány magas szinten tartása fontos, akkor letöltés után sokkal tovább kell seedelned a torrenteket.
3/4 A kérdező kommentje:
a speed test 3,20 mbitet mutaott. hogy lehet lekorlátozni ? és hogy lehet azt hogy 1 vagy 2 mbittel jöjjön
2010. márc. 6. 16:20
4/4 Zaka László válasza:
kedves második :) az elsőnek igaza volt, mert 3 megás netnél 300kb/s-al jön a letöltés akár torrent akár direct...
ezen nemtudsz gyorsítani sehogy csak ha csomagot váltasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!