Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tudok tenni a GMail...

Mit tudok tenni a GMail hülyesége ellen? (A pontok nem számítanak az E-Mail címben. )

Figyelt kérdés
Az én címemben nincs pont, de gyakran kapok leveleket, aminek a címzettjében pont van. Már láttam, kiírja, hogy ezek az enyémek, de szerintem nem. Már kaptam levelet arról, hogy valami bemutatóra hívnak meg, de valaki állásra is jelentkezett már nálam. Esetleg új címet kéne regisztrálnom?
2015. júl. 24. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Írj a szolgáltatónak emailt ez ügyben, az tud rajtad segíteni.

(csak tudnám mi volt a gond az előző kommentemmel, amiért törölni kellett...)

2015. júl. 24. 11:40
 2/5 pinkpancser ***** válasza:
Nem fos semmilyen szolgáltató sem segíteni, mert gmail ilyen. Viszont így tudsz szűrőket beállítani és a pontos címekre érkező leveleket rögtön irányíthatod pl a spamok közé.
2015. júl. 24. 12:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi, végül ezt csináltam.

2015. júl. 24. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

# 2/3 Időpont ma 12:59

Nyilván a Google-t értettem szolgáltató alatt. Mint e-mail szolgáltató. Nekem megcsinálták. :-)

2015. júl. 24. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Most megint kaptam egy ilyen levelet, ezúttal írtam a Google-nak is. Viszont az is eszembe jutott, hogy nem kéne új E-Mail címet készítenem egy másik oldalon? Arra gondolok, hogy ha ezeket a leveleket megkapom, akkor lehet, hogy a másik cím tulajdonosa is megkaphatja az én leveleimet is. Viszont érdekes, hogy csak néha kapok ilyeneket, tehát az is lehet, hogy ezek jól kivitelezett SPAM-ok...
2015. nov. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!