Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom csatlakoztatni a...

Hogy tudom csatlakoztatni a wifit a laptophoz? Lépésről lépésre

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

hát először is kell egy működőképes modem

a tálcán jobb oldalon alul vannak ki ikonok azok közül van egy amire ha rákattintasz kilistázza az elérhető kapcsolatokat. kiválasztod amelyikre csatlakozni szeretnél ha van jelszó beírod és kész is

2010. márc. 6. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Amaennyiben nincs a laptoba beépitett wifi fogsz egy usb wifi -t. [link] Bedugod a laptopon található usb csatlakozoba kérni fogja a telepitő lemezt azt berakod a cd-dvd meghajtóba és telepited a szükséges szoftvert.Ezek után ha mindent jól csináltál és wifi-s a rutered és be van kapcsolva a jel szorás akkor fogni kell annak a jelét elvileg.
2010. márc. 6. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyen vagyok ahol van hálózat nélküli net, akkor kell ez a kis modem? USB WiFi Adapter WLA-54L
2010. jún. 7. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!