A GYK miért kapcsol össze 2 regisztrációt, amikor semmi közük egymáshoz? Ugyanazt a gépet használjuk tesómmal, de külön regeltünk ide.
Kiírtam egy kérdést délután.
Utána kiléptem, mert a húgom is ki akart írni egyet. Belépett a sajátjával, erre nem tudott kérdést kiírni, mert a GYK szerint 28 perce már kiírt egyet.
Értem, hogy mi lenne a céljuk, de egy gépet nem mindig csak egy ember használ, pl. nekünk kettőnknek van 1 laptopunk, meg mi van a nyilvános gépekkel?
Én általában az Otthon, Pénzügyek, Utazás kategóriákat böngészem, a húgom pedig inkább a Szépség és divat kategóriát, mivel fiatalabb nálam pár évvel.
Külön e-mail címmel vagyunk regisztrálva, miért vannak ezek összekapcsolva?
HMMM, moderátorok???????????????????
És akkor ezt ki lehet iktatni valahogy?
Az e-mail címükről annyit, hogy kaptam itt kb. egy hónapja pár zaklató privát üzenetet, ezt jeleztem azon a bizonyos e-mail címen, hát le se tojtak.
Nekem csak akkor nem válaszolnak, amikor rámutatok a hibájukra, ha törlési kérelmem van, általában 1-2 órán belül teljesítik.
Megoldások a problémádra:
A: Újraindítod a böngészőt kijelentkezés után (hátha, törlődik a cookie)
B: Törlöd a GYK cookie-jait kijelentkezéskor
C: Inkognitóablakban használja valamelyikőtök a GYK-t
D: Másik böngészőben használja valamelyikőtök a GYK-t
A másik böngészőt ki fogjuk próbálni.
Mind a ketten mindent inkognitó ablakban nézünk, ezért is fura. Így is tárol cookie-t?
Ennek nem az lenne a lényege, hogy nem maradnak meg az előzmények?
Én a munkahelyen megszoktam, hogy mindent így nézzek meg, amire kíváncsi vagyok, így már itthon is alapból inkognitó móddal indítom a firefoxot.
IP-cím alapján működik, hiába indítod újra a gépet.
Nem kapcsol össze két regisztrációt, mindössze korlátozva van az egy IP-ről kiírható kérdések száma.
Sok esetben tényleg nem jó, sőt, velem már előfordult olyan, hogy mobilnetről gyakorizva kérdést akartam kiírni, és közölte, hogy még várjak negyed órát. Mivel aki előttem használta azt az IP-címet, az nem rég kiírt egy kérdést.
Az ok, amiért ezt bevezették, az a kamukérdések kiírásának visszaszorítása. Amire ez egész hatékonyan működik, csak "mellékhatásként" ilyen esetekben a tisztességes felhasználóval is kiszúrnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!