Szerintetek melyek a legjobb magyar torrnetoldalak?
Ncore az olyan, mint az avatar, twilight, iphone, tehát csak divat, az elvakított paraszt ember csak ezt ismeri, tehát minden más szar.
Amúgy Mo-n a legjobb a bithumen.
Gyors, minőségi, stb stb stb.
Én a Bit-tos-t és a Dark Angel-t használom.
Nagyon kók!:D
És a Dark-Angel jó gyors!:D
22:51
Csak az ncore-on kell kussba maradni ( [link]
Bithu-n nem fognak warn-nal jutalmazni, csak ha tényleg olyan dolgot csinálsz.
Én évek óta fórumozok, több ezer hozzászólással, és nem figyeltem, hogy úristen nehogy rosszat írjak.
Reklámból meg enkóron k.rva sok van, bithun meg 1 banner, de az is csak napi 1x tűnik fel.
És gyorsabb is, mint az enkór.
Igen, seedelni nehéz, de van évente 2 (karácsonykor és szülinapon) free leech, amikor sokat fel lehet tölteni, ha meg valaki nem használja ki akkor az az ő baja.
Én 10 Mbit-tel már több mint 3 Tb-t feltöltöttem, és szinte csak free leech-kor.
Hallod, még soha nem is láttam azt a bannert a BitHun.
Amúgy igazad van, de tény hogy azért nem árt freeleechre egy szervert bérelni, mert úgy nagyobb esélyed van rá, hogy az év többi napján símán töltesz mindent, nem kell aggódni az arány miatt. szerény véleményem szerint aki sajnálja azt a 4-5 ezer forintot egy évben egyszer egy alap szerverre, az menjen a carpathiansra vagy a bi-tos ra. Azért manapság nem akkora összeg--karácsonyi pénzből összejön annyi, még ha diákis valaki.
Abba kell belegondolni, hogy 1 dvd mennyi lóvé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!