Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek melyek a legjobb...

Szerintetek melyek a legjobb magyar torrnetoldalak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nCore.
2010. márc. 5. 21:10
 2/10 anonim válasza:
pretorians.net !!!
2010. márc. 5. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
a nagyobb oldalakra szinte ugyan azt rakják fel.ncore-al az a gond, hogy bárki feltölthet, ezért egy csomó olyan torrent van amit akár napokig is tölteni kell. szerintem bithumen a legjobb mivel ott minden torrent szerverről van seedelve, legalábbis olyan sebességgel
2010. márc. 5. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Ncore az olyan, mint az avatar, twilight, iphone, tehát csak divat, az elvakított paraszt ember csak ezt ismeri, tehát minden más szar.

Amúgy Mo-n a legjobb a bithumen.

Gyors, minőségi, stb stb stb.

2010. márc. 5. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte minden oldal jó, ami kicsit igényes magára. Én a reklám mennyiségéből és a spamokból szűröm le. Egyébbként az is számít, hogy az staff és a Helpdesk mennyire arcos. Ezért mondom azt, hogy az ncore és a bithumen az első szempont alapján király, a cuccok ok-k, a sebesség jó, de viszont az a fajta oldalak, ahová letölteni jár az ember, de kussban kell maradni, mert nagyon hamar warn a vége. Egyik spanom az ncoren azt merte irni, hogy hdtv relaser cucca nem igazán olyan, mint ahogy irta leírásba, erre 1 hét warn lett a jutalma--köszi emese....Ugyhogy nálam a majom, giga, bigtorrent a nyerő--de tegyük hozzá, akármi kell, először az ncoren nézem meg.
2010. márc. 5. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a Bithumenen szerverről seedelnek, de utána te meg futhatsz az arányod után.
2010. márc. 6. 01:25
 7/10 anonim válasza:

Én a Bit-tos-t és a Dark Angel-t használom.

Nagyon kók!:D

És a Dark-Angel jó gyors!:D

2010. márc. 6. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
A bitHuról igaz, kegyetlen nehéz arányt tartani a szerverseedek miatt, ezért béreltem Én is reg után egy kissebb, 100mb-es serót, és 1 hónap alatt lett 970gb/320gb az arányom(persze mellette a többire is toltam) Ezek után szerintem mostanában nem lesz az aránnyal bajom, azért annyit nem töltök, a seed pedig mindig megy a gépemen amikor életre keltem.
2010. márc. 6. 23:45
 9/10 anonim ***** válasza:

22:51

Csak az ncore-on kell kussba maradni ( [link]

Bithu-n nem fognak warn-nal jutalmazni, csak ha tényleg olyan dolgot csinálsz.

Én évek óta fórumozok, több ezer hozzászólással, és nem figyeltem, hogy úristen nehogy rosszat írjak.

Reklámból meg enkóron k.rva sok van, bithun meg 1 banner, de az is csak napi 1x tűnik fel.

És gyorsabb is, mint az enkór.

Igen, seedelni nehéz, de van évente 2 (karácsonykor és szülinapon) free leech, amikor sokat fel lehet tölteni, ha meg valaki nem használja ki akkor az az ő baja.

Én 10 Mbit-tel már több mint 3 Tb-t feltöltöttem, és szinte csak free leech-kor.

2010. márc. 7. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Hallod, még soha nem is láttam azt a bannert a BitHun.

Amúgy igazad van, de tény hogy azért nem árt freeleechre egy szervert bérelni, mert úgy nagyobb esélyed van rá, hogy az év többi napján símán töltesz mindent, nem kell aggódni az arány miatt. szerény véleményem szerint aki sajnálja azt a 4-5 ezer forintot egy évben egyszer egy alap szerverre, az menjen a carpathiansra vagy a bi-tos ra. Azért manapság nem akkora összeg--karácsonyi pénzből összejön annyi, még ha diákis valaki.

Abba kell belegondolni, hogy 1 dvd mennyi lóvé

2010. márc. 7. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!