Az EMAG-ról rendeltem egy telefont! Segítségg?! A többi lent.
Kb két hónapja rendeltem egy telefont az EMAG-ról.Ki is szállították.Nemrég visszaküldtem mert az aksija elromlott.Akkor azt mondták,hogy két hét múlva megérkezik...már három hete várom de sehol semmi.Most kaptam egy emailt amibe ez volt:
Tisztelt Ügyfelünk,
Tájékoztatjuk, hogy a(z) xy szervizszámmal javításra átvett termék(ek)et a következő státusszal véglegesítettük: TöRöLT.
Kérjük, értesítsen minket, ha:
1. új rendelést kíván leadni (ezt ügyfélszolgálatunk közreműködésével tudja megtenni; telefonszámunk:.......)
2. amennyiben rendelését online bankkártyás fizetéssel rendezte, úgy az ehhez kapcsolódó bankszámlára, egyéb esetben pedig az alábbi oldalon elérhető űrlapon megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza a termék(ek) árát.
[link] (ha korábban már megadta a bankszámlaszámát, akkor nem szükséges ezt ismét megtennie)
Üdvözlettel,
Az eMAG csapata
ez most mit jelent?Nem kapom meg a telefonom?
Szia!
Hogy a "Törölt" mit jelent pontosan, nem tudom.
Két ismerősöm is rendelt már az EMAG-tól, amit vissza kellett küldeni. Mindkettőnek meghibásodott a készüléke. (egy telefon, egy kávéfőző).
Mindkettő visszakérte az árát.
Mindkettő megkapta a pénzét, de úgy két-két és fél hónap idegeskedés ráment. Nem válaszoltak, nem vették fel a telefont, egyszer csak jött a pénz.
Egy biztos, az EMAG tájékoztatási rendszere egyenlő a nullával.
Ha nem olyan a termék, én visszakérném a pénzem.
De egy emailt küldenék, hogy mit is jelent ez. Megvárva a válasszal. A biztonság kedvéért. A szó elszáll, az írás megmarad alapon.
Nehéz ügy lesz!
2-es vagyok
Reméljük Te jobban jársz! :)
Megint kaptam egy emailt:
Jó napot kívánok,
Tájékoztatjuk, hogy a(z) xy azonosítószámú szervizszámmal ellátott termék sztornózva lett.
Kérjük értesítsen minket, ha:
1. Új rendelést kíván leadni, ezt ügyfélszolgálatunk segítségével teheti meg, tárcsázva az ....... számot.
2. Szeretné, hogy visszautaljuk a termék(ek) árát, ebben az esetben, kérjük írjon meg egy nemzetközi bankszámlaszámot (IBAN kód: HU és 26 számjegy), valamint a számlatulajdonos pontos nevét.
További szép napot,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!