Google Drive-on csak gmailessel tudok megosztani valamit?
Figyelt kérdés
Túl nagy méretű dolgot szerettem volna küldeni, így feltöltöttem a Drive-omra. Amikor bemásoltam az e-mail címet az ablakba, ahol azt adom meg, hogy kivel, kikkel szeretném megosztani a fájlt, akkor szinte fel sem tűnt, hogy nem gmailes címről van szó. Aztán, amikor a küldés gombra kattintottam, valami olyasmit írt ki, hogy meghívó küldése. Csak ezután gondoltam bele, hogy a címzettem megkapja-e, amit küldeni szerettem volna neki. :S2015. júl. 19. 22:47
1/3 anonim válasza:
Igen. Töltsd fel publikusként, és bárkivel megoszthatod.
2/3 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom publikusként feltölteni? :) Amikor megosztom, akkor rá kell mennem a "megosztahtó link létreházásá"-ra?
2015. júl. 19. 23:55
3/3 anonim válasza:
igen
Ahogy látom, te is és a google is tudtok magyarul. Egymással nem lehet ezt megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!