Szeritetek melyik internetes oldal (vagy android alkalmazás) a legjobb ahoz hogy pénzt termeljünk Paypal - ra?
Gondolok itt pl
Swagbucks.com - ra vagy android apk nál Apptrailer, Whaff...
arra lennék kiváncsi hogy ti miket használtatok és mennyire volt gyors?
megjedzés:
1: azért kell mert nincs bank számlám (16F) és szüleimtől meg nem akarok kérni
2: nem Paypal hack kell nekem (ha van egyátalán ilyen) nem meglopni akarom a paypal - t
3: olyanokra gondoltam mint pl az app trailer ami ugy mükszik hogy megnézel 1 játék trailert és kapsz érte egy fix pontot csak az nekem be bugosodott ezért kell nekem egy hejettes. Vagy ha ilyen nincs másik vagy csak olyan kevés pontot ad hogy nem éri meg akkor még játékok is jöhetnek
A válaszokat előre köszönöm! :D
65%, a CashPirate-nek semmi köze a virtuális valuta bányászathoz, arról itt olvashatsz:
Wiki oldal is van.
Ugyanakkor szerintem a bányászat már halott. Otthoni gépen nem éri meg, mert áramszámla, céleszközzel meg baromi hosszú a megtérülési idő. Erről lecsúsztunk, 2 éve kellett volna csinálni.
G.
Találtam egy oldalt nem munka nélkül de lehet pénzt keresni.
Ennek az oldalnak az a lényege hogy szabadúszoknak cégek (vagy lusta emberek akiknek sok a pénzük) végezz el valamien munkát. pl: én 3D animáció és 3D modellezés - re jelentkeztem így én pl most egy olyan munkára jelentkeztem amin egy házat kell lemodelleznem és ha engem választanak akkor én megcsinálhatom nekik mondjuk 15$ - ért (ők adják meg hogy mettől meddig fizetnek láttam már olyan munkát ami 2000 - 3000$ - ig fizet mellé kiirva: "küldjetek modelleket van pénzem" persze angolul)
Azoknak akik nem vagy csak alig tudnak angolul azok hátrányban vannak ugyanis kell irnod magadnak egy ajánló levelet.
Miután beregisztráltál és kiválasztottad azokat a dolgokat amikhez értesz akkor mindig érteítenek e-mailban hogy van - e munka.
A rossz hejesításért elnézést kérek, sok sikert a munka szerzéshez (ne aggódj lesz bőven! :D)
A freelancer tényleg jó, de elég nagy a konkurencia.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!