Facebookon le lehet bukni így?
Pár hete azt figyeltem meg: A barátnőm és a legjobb haverom, akikkel a legtöbb üzenetet váltom, egymás alatt helyezkednek el a beszélgető partnerek között. Az esetek jó 80%-ában egyszerre vannak belépve. Ha nincsenek belépve, de belép az egyik, szinte mindig belép a másik is pár perccel később és a a legtöbbször 1-2 perccel egymás után lépnek ki. Ha az egyik nem lép be hosszabb időn keresztül, akkor általában a másik se. Ha megnézem, hogy ki mikor lépett be utoljára, a legtöbbször nagyjából egyforma rég voltak aktívak.
Próbáltam mindkettőnél puhatolózni, pl valamilyen általános kérdést tettem fel, és mindkettőnek azt mondtam, hogy a másik nem mondott nekem semmit, nem mondott-e esetleg valamit neki, mindig azt mondják, hogy ők alig szoktak beszélni, bár a barátnőm véletlenül elszólta magát már párszor, hogy beszélgettek magánéleti és hétköznapi dolgokról is (ezzel nem is lenne semmi baj, ha amúgy nem állítanák az ellenkezőjét).
Szóval nekem nagyon úgy tűnik, hogy legalábbis facebookon állandóan chatelnek, de letagadják.
Lehetséges ez, vagy bebeszélem magamnak?
Két lehetőség van. Vagy paranoiás vagy, vagy megcsal.
De egy dolog tény: ez a kapcsolat életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!