Nálatok is ilyen tetülassú a gmail képküldés?
Figyelt kérdés
Küldeni akarok e-mail-ben egy képet. Csatolmányként a mobilomból ki is választottam, és a gmail elkezdte feltölteni. Az egy dolog, hogy nem írja ki, hol tart a feltöltés, de ráadásul még fél óra után se történik semmi! Nem akarom elhinni, hogy ilyen lassú, indamail-es fiókomban ez kb. 5 perc alatt meglenne, csak azt most átmenetileg nem tudom erre használni. Aki gmail-es és szokott vele képet küldeni, kb. mennyi idő, mire a rendszer feltölti, hogy elküldhessem?2015. júl. 15. 17:53
1/1 anonim válasza:
nekem feltöltési sebességtől függ, kb pár mp.. Tegnap küldtem egy 1 megásat kb, mobilnetről, sacc 3mp volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!