Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Chrome - lejárt tanusít...

Google Chrome - lejárt tanusítvány hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég telepítettem a gépemen a Windows 7-t, és pár napig egész jól is működött. Azonban a következő napon, amikor bekapcsoltam a Chromot és a Youtube-ra akartam menni, a böngésző "Lejárt tanusítvány hiba" üzenetet írt ki.

Mondom jó, biztos ekkoriban járt le a Google SSL-tanúsítványa. Ebből kifolyólag sem a Google-t, sem a Gmailt nem tudtam használni.

Aztán a biztonság kedvéért elmentem egyik ismerősömhöz megnézni nála is ez van-e, azonban meglepő módon nála nem volt tanúsítvány hiba, minden jól működött. Felhívtam másokat is megkérdezni, hogy náluk is jól működik-e, és ugyanúgy rendben volt náluk is.

Úgy tűnik, nálam nincs rendben valami.

Szerintetek mi lehet a gond?

Előre is köszi a segítséget.

2015. júl. 15. 14:20
 1/8 donfetibo ***** válasza:
Állítsd be a dátumot és az időt a gépeden és jó lesz!!!☺☻
2015. júl. 15. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, biosban állítsd be az időt és a dátumot.
2015. júl. 15. 14:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy ilyen későn írok, de most jöttem haza.

Megnéztem a Windows-on és a Bios-ban is az időt, és az rendben van (2015.07.15.).

Tehát valamilyen másik problémája lehet.

Egyébként jó tipp volt, mert korábban már megtörtént ugyanez, és akkor tényleg más volt az idő.

Kérlek, ha tudtok, légyszi küldjetek még tippeket.

2015. júl. 15. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor passz.

Ha letörlöd és újratelepíted a Crome-ot , akkor is megmarad a hiba?

És a beépített internet explorer-el is ugyan ez a hiba?

2015. júl. 15. 19:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Sajnos a hiba újratelepítéskor is fennáll.

És igen, mind az Operán, mind az Internet Exploreren is ugyanez a hiba mutatkozik.

2015. júl. 16. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Pedig akkor valahol dátum beállítási hiba van.

Esetleg a dátum és időbeállítások módosítása azon belül internetes idő - beállítások módosítása és itt a kiszolgálónál válassz másik szervert pl.: time-nw.nist.gov és azonnali frissítés

2015. júl. 16. 14:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Közben sikerült megoldani a problémát.

Kiderült, hogy a Windows, amit telepítettem, igazából nagyon sz*r volt, ezért egy másikat kellett telepítenem, és utána már minden rendbe jött.

Csak mondom annak, aki ilyen problémába ütközik.

2015. júl. 20. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ok. Akkor megoldódott.
2015. júl. 20. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!