Mire jó a Tumblr?
Figyelt kérdés
Jó, jó azt tudom hogy ez egy blog ahova ki lehet rakni képeket és szövegeket. Eddig kb. úgy hangzik mint az instagram és a twitter összevegyítése. Én csak azt nem értem hogy ide nem saját képeket kell felrakni? Mert nekem nagyon úgy tűnik hogy kb. mindenki internetről leszedett képeket rak az oldalára.2015. júl. 14. 15:08
1/4 anonim válasza:
Nos, ha nem vagy problémákkal küzdő kamasz vagy nem viselkedsz máshogy othon mint az iskolában vagy egyszerűen csak felnőtt vagy akkor neked semmire...:) de a tumblr egyébként egy olyan hely ahol barátokat is szerezhetsz egy hely ahol tartozhatsz valahova..a tumblisok közé...és az mind1 hogy felvágott erekről vagy virágos rétről posztolsz mert mind te vagy az ami benned van mert a tumbli nem egy blog az a saját naplod. És nem az a lényeg hogy honnan van a kép hanem az hogy mit jelent az a kép vagy idézet számodra.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ezt nagyon szépen leírtad. Esetleg elküldöd privátba vagy akár itt a tumblr-ödet?
2015. júl. 16. 04:19
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Alapjáraton bekövetnélek, de most fogom törölni a tumblr -ömet
2015. júl. 16. 04:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!