Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölt be néhány...

Miért nem tölt be néhány weboldalt?

Figyelt kérdés
1 hete volt hogy semmilyen weboldalt nem töltött be teljesen, lehetett használni az oldalt de örökké forgott a karika, hozzáadtam az adblock plus-t, mostmár egy fokkal jobb, de néhány oldal mindig nem jó, ez főleg a youtube-nál idegesítő, mert ha nem tölti be nem tudom elolvasni a kommeneteket, a videók borítóképeit sem látom, azt még észre vettem hogy azokat az oldalakat nem tölti be amiken van az az ugráló ablak hogy pl te vagy a 100000. meg ilyenek (vírusok), ezeket az adblock se tiltja le valamiért.Mit csináljak vele? Válaszokat előre is köszönöm.

2015. júl. 14. 00:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Mintha az AdBlocknak lenne olyan funkciója, hogy ráhúzod a hirdetésre akkor megjegyzi, és azt is eltűnteti. Azt próbáltad már?

Egyébként azt olvastam hogy ha az AdBlock készítőjének fizetsz egy X összeget, akkor a te hirdetésedet nem tünteti el. Ki van ez találva. :)

2015. júl. 14. 02:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam már eltüntetni azzal, el is tüntette de ha még egyszer vissza megyek ugyan oda újra ott van.
2015. júl. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!