Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobilnet külföldre egy napra...

Mobilnet külföldre egy napra hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Péntekre szeretnék egy napra mobilnetet venni,mert busszal megyek Görögországba,ami elég hosszadalmas lesz,így gondoltam jobban telne az idő. Telenoros vagyok,mit tudnátok ajánlani,illetve hogy kell intézni?Előre is köszönöm szépen a válaszokat:)

-Ami még hozzátartozik:nem vagyok nagyigényű,nem kell 500 megás net,nem szeretnék videózni,meg ilyenek,egy alap csomaggal tökéletesen megelégszem:)-

2015. júl. 13. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Tippre azt mondanám, hogy sehogy. Vegyél egy újságot, könyvet, akármit, pár óráig el lehet ám lenni elektronika nélkül is.
2015. júl. 13. 21:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Már be van készítve egy 700+ oldalas Dumas,úgy számoltam,hogy 2-3 órát elleszek olvasással,de jólesne más időtöltés is:)
2015. júl. 13. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Roaming ami neked kell, elég drága de más megoldás nincs, egy ottani simkártya + előfizu vételén kívül.

[link]

2015. júl. 13. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Onnan ha továbbmész akkor van napijegy:

[link]

2015. júl. 13. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez az 1500-as napijegy van, vagy tölts rá sok olvasnivalót, pdf-et, stb, szerintem sem olyan fontos az a net arra a pár órára. Mit szeretnél vele csinálni?
2015. júl. 13. 22:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez úgy 26 óra utazás lesz(ha szerencsénk lesz,és nem akadunk fent sehol),a laptopomon tudok filmezni,egy 2 és fél órát,olvasgatni is tudok egy 2-3 órát,meg nyilván aludni is fogok,de még így is elég sok szabad órám lesz. Egyedül fogok utazni,így társaságom nem lesz,ráadásul pont a szülinapomat fogom így egyedül buszozgatva tölteni,így jólesne legalább annyi kapcsolat az ismerősökkel,hogy facebook-ozni,esetleg pár percet skype-olni tudjak:)
2015. júl. 14. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Illetve elnézést,ez lemaradt: köszönöm szépen a válaszokat!:)
2015. júl. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!