Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Interpals. Net oldalról mi a...

Interpals. Net oldalról mi a véleményetek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Én egy 18 éves srác vagyok, 1 éve regisztráltam az Interpals-ra. Elsősorban barátokat keresek rajtam de olyanoknak örülök jobban akik hajlandóan snail mail-ezni is. Magyarul postán küldözgetni levelet egymásnak. Na mármost én már ezzel párszor szívtam... :S

Ez alatt azt értem hogy pl küldtem levelet Thaiföldre, Meg franciaországba, meg is kapták me gminden. Írták hogy majd válaszólnak, aztán vagy megírtál hogy Ő nem fog választ írni vagy pedig törölt engem barátlistáról vagy skyperól, facebookról... Legújabb egy Afrikai. Gambiában él. küldtem neki levelet mert szimpinek tűnt a gyerek, írogattam neki mikor akarsz válaszolni, de valahogy mindig kitért arra hogy Én olyan jó barátja vagyok, küldjek neki postán pár pólot meg boxert meg farmert.... A legújabb hogy fáj a foga és küldjek €50-t. A levelet azt hallogatja...

Félrene értsetek, Csak szeretem a fair-play dolgokat szóval ha én küldök egy levelet arra válaszoljanak. ha Ő küld akkor én is válaszoljak ha meg nem akar levelezni akkor mondja meg az elején vagy ha közbe akkor írjunk egymásnak egy "búcsú" levelet azt csókolom.

Szóval igazából a kérdésem pontosan arra tért ki, mire vigyázzak ezen az oldalon, főként úgy hogy olyan szándékai is vannak mint ez a postai levelezés?

2015. júl. 12. 19:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Ú.Í: A Gambiai gyerekre visszatérve. természetesen nem küldtem neki se pénzt se ruhát. Bár elég "szíves" gyerek vagyok. Szóval könnyen lehet rám hatni ilyen dolgokkal.
2015. júl. 12. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ilyet hagyod a francba és lépsz tovább. Itt nem a rendszerrel van a baj, hanem az emberekkel. Lehet, te csak peches vagy.
2015. júl. 12. 19:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze, Tudom hogy ezt kell csinálni...

Amúgy azért beszéltem már normáisakkal is van akivel naponta levelezek ott, van akivel postai levelezünk minden hónapban. Szóval azért nem csak ilyeneket találtam, de azért kifogtam pár ilyet is... :S

2015. júl. 12. 19:37
 4/5 anonim válasza:
Az interpals.net célja a nyelvtanulás. Eddigi tapasztalataim szerint erre van lehetőség. Véleményem tehát, hogy az oldal megfelelő.
2015. júl. 16. 15:44
 5/5 anonim válasza:

Lehet, hogy csak gyűjtögetik a leveleket. Dísznek elteszik és kész.

Én pl olyan üzeneteket kapok, hogy csináljak magamról egy videót amiben boldog születésnapot kívánok magyar nyelven az anyjuknak/barátnőjüknek/stb. Semmi felvezetés, előzetes beszélgetés, csak ez a kérés.

Van fent egy pár hülye, az tuti.

Postai levelezésre amúgy ez az oldal jobb:

[link]

2015. szept. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!