Telekomos modememre szeretném csatlakoztatni a routeremet de ezt nem engedi a modem mivel ilyen bejelentkezős mit tegyek?
A régi internetünk(Thome) volt és ott is az elején egy ilyen bejelentkezős internet volt hogy megkellett adni a email címet és a jelszót és így tudtunk internetezni de később 2 gép lett és kellett 1 router azt is vettünk majd a szerelő megcsinálta nekünk hogy ne kelljen bejelentkezni mindig így folyamatosan ment ha bekapcsoltuk már jó is volt meg wifink is volt, na most új helyre költöztem és ugyanolyan netet vezettettünk be és minden ugyanolyan
De: a modemet úgy csinálták meg hogy megint ez a bejelentkezős dolog van(Szereld magad ADSL a neve ha ez szükséges lenne)és a routeremmel egyszerűen sehogy sem jó már reseteltem pedig az egész routert egyszerűen ha a routert bedugom nem jelez neten felsem enged csatlakozni bármit teszek :( Kérem valaki segítsem Windows xp-m van és a telefonomon is szeretnék internetezni de ez így nem jó :(
Igen. A számítógép helyett a router fog bejelentkezni amikor azt bekapcsolod.
Ha bekapcsolva hagyod akkor bejelentkezve marad és minden eszköz ami a routerre csatlakozik eléri a netet.
Tehát akkor mitcsináljak hogy írjam át a jelszót és a felhasználót gondolom ahhoz a routert is bekapcsolva kell hagynom :O
Akkor elfog tűnni ez a bejelentkezős dolog?
Köszönöm egyébként a válaszokat! :D
Mint mondtam a router webes felületére lesz szükséged.
Itt egy részletes leírás pont a te routeredről:
Az WAN beállításoknál PPPoE- t kel választanod és át kell írnod a felhasználónevet jelszót.
Ha a status menüben a WAN résznél kapsz IP címeket (tehát nem minden érték 0.0.0.0), az aszt jelenti hogy a router csatlakozott az internethez. Tehát a Windows -ben nem kell külön csatlakozod.
Sőt azt a kapcsolatot ajánlott el is távolítani az adapter beállításoknál.
Atirtam mindent es igy sem jo
Jelzi a WAN kapcsolatnal hogy van ip cim meg mindenhez irt es connectelt is de igy sem jo w net jelzi hogy van de nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!