Miért tűnik el néhány ismerősöm, facebook-on?
Figyelt kérdés
Már több embernél is észrevettem, hogy csak úgy simán eltűnnek az ismerőseim közül. Ha beírom a keresőbe, akkor megtalálom őket, de már nem ismerősök. (Fél év alatt 5 embert vettem észre.) Olyan is akivel naponta beszélek csak hirtelen eltűnt. Hogy lehet ez? Ők törölnek? De miért semmi okuk nincs rá? A jelszavamra csak akkor jönnek rá ha látják amikor beírom, vagy esetleg e-mail-emen találhatják meg. De ha valaki be is lépne, miért törölné pont őket? Megnéztem a tevékenységnaplóban, nem találok semmit, még az sincs meg amikor ismerősök lettünk, pedig arra az időpontra tisztán emlékszem az egyik személy esetében.2015. júl. 9. 17:57
1/3 anonim válasza:
Nos, úgy látom más nem merte leírni, uh rám hárul a feladat: ők töröltek le.
2/3 A kérdező kommentje:
Te szimpi vagy nekem, hogy ilyen őszinte vagy. Lehet, hogy mivel én is ilyen vagyok, és mindig megmondom nekik az őszinte véleményemet ezért törölhettek volna.
Viszont pont most voltam belépve telón, és miközben az ismerőseim között nézegettem, elbambultam a TV-re az ujjam hozzáért és pont kijött pár lehetőség, köztük az "Ismerős törlése" is.:D Szóvel ez lehet a megoldás. Főleg mivel most utoljára egy olyat törölt, akit gyerekkorom óta ismerek, az egyik legjobb barátom, meg is kérdeztem tőle, de mondta hogy ő biztos h nem törölt. Azért köszi. ;)
2015. júl. 9. 21:22
3/3 anonim válasza:
Töröltek. De ha úgy érzed ,hogy nem vétettél ellenük semmit és ők se értik ,hogy miért nem vagytok már ismerősök akkor biztos véletlen volt és jelöld őket vissza:"D Vagy esetleg vmelyik barátja szórakozik a facebookján ki tudja :"D Persze az utolsó mondantot nem gondoltam komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!